Ce a făcut Cristina Cioran după ce a salvat un motan de la moarte

În urmă cu câteva zile, Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietenă”, a găsit pe stradă un motan aflat pe moarte. Milostivă din fire și iubitoare de animale, vedeta a făcut tot posibilul să îl salveze.

“Am fost in vizită la mama mea la Constanța și când am plecat de acasă am văzut o pisică pe caldarâm, părea moartă. Corpul îi era plin de muste și părea foarte slăbită. Ca să văd dacă trăiește, i-am suflat la urechiușe și le-a mișcat. A deschis gurița și a încercat să miaune, dar nu a reușit. E motan și l-am botezat Pisu, l-am adoptat”, a povestit Cristina Cioran.

Imediat, actrița și prezentatoarea tv a luat motanul și l-a dus la o clinică veterinară din apropierea casei părintești.

“La blocul mamei mele este o clinică veterinară, un loc cu oameni inimoși, la care am fost mereu cu Ami, cățelul meu, și cu Roxana, pisicuța mea, atunci când am avut nevoie și mă aflam în Constanța. Prima oară ne-am gândit că a fost lovit de o mașina, de aceea i-am făcut o radiografie la coloană. Are codiță inertă și picioarele paralizate, temporar, sper eu. I s-au pus niște perfuzii cu tot felul de atiinflamatoare și antibiotice, i-au făcut o radiografie. Medicii m-au sfătuit să îi fac un RMN. Am făcut tot ce se putea face. Le sunt recunoscătoare medicilor de acolo pentru că m-au ajutat foarte mult”, a spus vedeta.

Cristina Cioran este optimistă în privința evoluției stării de sănătate a noului membru al familiei, și speră să-l mute pe Pisu cât mai curând acasă, lângă Ami și Roxana. Până atunci, însă, vedeta continuă să prezinte, alături de Paula Chirilă, la Kanal D, emisiunea "Draga mea prietenă", în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00, în direct de pe plaja Mambo din Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel