Ce a declarat Cezar Ouatu înainte de finala Eurovision 2013

cezar_ouatu
cezar_ouatu

Cezar Ouatu, reprezentantul României în finala Eurovision 2013, va cânta, sâmbătă seară, atât pentru publicul de la Malmö Arena, cât şi pentru cei care vor urmări finala concursului din faţa micilor ecrane sau online, cu dorința de a-i face "fericiți și mândri pe toți românii".

"Este momentul pe care, practic, l-am dorit şi l-am aşteptat de când am pus piciorul în Suedia. După cele două repetiţii de ieri, am definitivat toate detaliile show-ului. Mă simt bine, sunt încrezător în vocea mea, în piesa pe care o interpretez şi în show-ul pe care noi, românii, îl aducem pe scena de la Malmö. Îmi doresc ca în această seară să îi fac mândri şi fericiţi pe toţi românii şi pe toţi cei care mă apreciază", a declarat Cezar înainte de finala Eurovision, într-un comunicat transmis Mediafax.

Conform anunțului de vineri al organizatorilor Eurovision 2013, Cezar va fi cel de-al 14-lea concurent în finală, ordinea completă a intrării în concurs a celor 26 de ţări participante în finala Eurovision 2013 fiind următoarea: Franţa, Lituania, Moldova, Finlanda, Spania, Belgia, Estonia, Belarus, Malta, Rusia, Germania, Armenia, Olanda, România, Marea Britanie, Suedia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Azerbaidjan, Grecia, Ucraina, Italia, Norvegia, Georgia şi Irlanda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel