Ce a decis să facă Adriana Bahmuțeanu pentru a obține mai mulți bani

Adriana Bahmuţeanu recunoaște că nu-i ajung banii câștigați ca prezentatoare a unei emisiuni pentru a-și întreține familia, însă nu se dă bătută. După despărţirea de fostul său soţ, Silviu Prigoană, Bahmuțeanu este decisă să-și înmulțească venitul, drept pentru care intenționează să demareze o afacere și nu oriunde, ci în modă, unde, așa cum singură mărturisește, "toată lumea se pricepe".

"Recunosc că nu mă ajung cu banii, deşi câştig destul de bine la Antena 2. Însă uite, acum vreau să-mi iau o saltea specială, mai tare, deoarece am probleme cu coloana, mă doare spatele şi nu am bani. Prigoană mi-a dat de când am plecat de acasă doar 4000 de lei pe care i-am cheltuit pe chirie. Hainele mele sunt în continuare la Prigoană. Aşa că vreau să mă lansez în afaceri. Îmi deschid un atelier de modă, am o cameră care este goală la etaj, îmi iau o croitoreasă, vreau să mă apuc să fac haine pentru persoanele mai plinuţe, care nu-şi găsesc haine pe măsura lor. Şi voi începe cu tricouri pe care le voi stiliza. Am imaginaţie, aşa că voi deschide afacerea cât de curând. Eu de ce nu aş putea să fac moda, nu vedeţi că acum toată lumea se pricepe la modă?” a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru raportmonden.ro.

În urmă cu câteva luni, Adriana Bahmuţeanu a părăsit casa în care locuia împreună cu soţul său, Silviu Prigoană, luându-i cu ea și pe cei doi copii, Maximus Mihai (5 ani) şi Eduard Gabriel (1 an). Împreună cu mama şi sora sa, Adriana s-a mutat într-o vilă cu chirie și este prezentatoarea emisiunii  "Începe Bahmu", de la Antena 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel