Catrinel Sandu și-a arătat inelul de logodnă

Catrinel Sandu și iubitul său american, Steve, sunt pe drumul cel bun. Relația lor a evoluat cu repeziciune și cei doi s-au logodit în scurt timp de când s-au mutat împreună. 

Vedeta se află în vacanță în România, până la sfârșitul lunii iulie, iar medicul stomatolog american cu care se iubește a venit o săptămâna după ea, în vizită. Catrinel a fost fericită să-i arate Capitala și să-l ducă câteva zile la munte la noi. Se pare că le-a priit pentru că imediat după plecarea iubitului, Catrinel Sandu s-a afișat fericită, și cu un inel cu un mare diamant pe deget.

Fosta soție a lui Gabi Trifu este acum fericită și liniștită. Are o relație frumoasă și stabilă cu americanul Steve, locuiesc împreună într-o casă spațioasă din Florida, iar viitorul soț al lui Catrinel Sandu se înțelege de minune cu cele două fetițe pe care vedeta le are din prima căsătorie cu tenisman-ul.

(oar_w460)

La 41 de ani și la șase luni de la divorț, lui Catrinel Sandu i s-a schimbat complet viața!

(oar_w460)

”E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să își dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice. Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că dacă nu a mers prima dată, poți să găsesti pe cineva care să te facă fericită”, a povestit recent Catrinel, la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel