EXCLUSIV  Catrinel Sandu, despre vizita iubitului în România! “S-a îndrăgostit!”

Catrinel Sandu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade! Nici bine nu a venit în România, că la diferență de o săptămână, iubitul său american a sosit și el într-o scurtă vacanță la București! 

A fost suficientă o săptămâna petrecută în București pentru că medicul stomatolog să se declare îndrăgostit de țara noastră. Catrinel l-a dus câteva zile și la munte, iar Steve a rămas profund impresionat de Brașov. Se gândește chiar că la bătrânețe să investească  într-o casă acolo și să își deschidă și o clinică. Mâncarea noastră tradițională l-a cucerit și ea pe american, care a degustat din toate preparatele, însă în mod special i-au plăcut salată de vinete și sarmalele.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Steve s-a îndrăgostit de România și a zis că abia așteaptă să revină anul viitor. Își dorește să facem un țur al țării, să vadă și mănăstirile, a zis că face el un traseu frumos. I-a plăcut mult la munte, la Brașov, și mi-a spus că îl bate gândul că mai încolo, pe la bătrânețe, să își cumpere ceva acolo, o căsuță, și să își deschidă chiar și o clinică. Eu i-am zis să aibă răbdare să vadă și Clujul, Sibiul, Timișoara, etc. Mâncarea tradițională l-a cucerit. Sarmale făcute de mama a mâncat și în America, însă salata de vinete i-a plăcut la nebunie. A zis că mâncare ca la noi nu a mai mâncat niciodată și că dacă își face un restaurant românesc în America, o să rupă cu mancarea…Mama e la noi bucătăreasa șefă!”, a mărturisit Catrinel Sandu pentru DC News.

 (oar_w460)

“Eu mă voi întoarce pe 26 iulie în America, trece repede timpul! Mă bucur că am reușit să rezolv cu actele de la școală, am și Masterul, am mai multe credite astfel acolo. Cu cât ai mai multe studii, îți crește salariul în fiecare an și chiar mă bate gândul să-mi dau și Doctoratul anul viitor!”, mai spune  Catrinel Sandu care este profesor de dans la Manatee School for the Arts din Palmetto – Sarasota (Florida), acolo unde va încasa salariul un de peste 40.000 de $ pe an.

Spre sfârșitul acestei săptămâni, vedeta va pleca pentru câteva zile în Germania, în vizită la finii săi pe care nu îi neglijează, chiar dacă s-a despărțit de fostul soț, împreună cu care i-a nășit. Din contră, cu toții se respectă și au o relație nașă-fini foarte frumoasă, vizitându-se ori de câte ori le permite timpul.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel