Câți BANI a primit Loredana Groza pentru a poza goală. Capatos a dat-o de GOL: Cel mai MULT a luat

Foto: Instagram Loredana Groza / Dan Capatos
Foto: Instagram Loredana Groza / Dan Capatos

Ce sumă a primit Loredana Groza pentru a poza în revistele pentru adulți.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, dar nu vocea și talentul sunt singurele care au ridicat-o în topuri și a adus-o mult în lumina reflectoarelor.

Acum 21 de ani, în luna noiembrie a anul 2000, Loredana Groza apărea în cea mai cunoscută revistă pentru adulți și făcea senzație în urma pictorialului. 

Invitat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a dat-o de gol pe jurata de la "X Factor" și a spus pentru câți bani a renunțat la haine artista, la acea vreme.

"Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000", a declarat Dan Capatos în cadrul podcastului de pe Youtube.

Revista cu imaginile Loredanei Groza s-a vândut în 143.500 de exemplare.

Ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Grecia, iar negocierile pentru apariția vedetei în revistă au durat 6 luni.

"Nu regret. Nu știu dacă aș mai face-o din nou, deocamdată am alta treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul ăsta, indecente, dar cred că momentul ăla a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta?

După ce născusem am primit aceasta propunere și, ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd și pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform căreia viața nu se încheie acolo, ci abia începe la 30 de ani", a fost explicația Loredanei Groza la acea vreme.

Andreea Antonescu a primit cea mai mare sumă

Mai mult, Loredana Groza nu a fost singura vedetă care a pozat pentru acea revistă. Andreea Antonescu a fost și ea implicată și, potrivit lui Dan Capatos, ea a deținut recordul încasărilor. 

Andreea Antonescu a pozat după ce abia împlinise vârsta de 18 ani și a cerut 50.000 de dolari, însă după negocieri au ajuns la 30.000.

"Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi. Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul", a mai povestit Dan Capatos.

Andreea Raicu, despre suma FABULOASĂ pe care a refuzat-o pentru a poza goală: NU m-aș fi simțit confortabil

Recent, invitată în emisiunea "La Măruță" de la PRO TV, Andreea Raicu a dezvăluit toate aceste lucruri, de ce a refuzat și care a fost suma care nu i-a schimbat opiniile.

”100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy. Și m-am gândit că dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a dezvăluit Andreea Raicu.

Câți bani a primit Gina Pistol pentru a poza în revistă

Ei bine, intrarea Ginei Pistol în showbiz a fost în urmă cu 18 ani, când a pozat în revistele pentru adulți. Aceasta a fost aleasă în urma unui casting desfășurat la Teatrul Giulești din București și singurul care i-a ghicit potențialul a fost șeful revistei din România.

"Toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere. Gina a plâns, de emoţii, la primul pictorial.

Altă dată, la o deplasare la Herculane, în hotel era şi o echipă de fotbal, aflată în cantonament. Au înnebunit-o cu telefoanele în cameră, aşa că, până la urmă, am făcut schimb de camere şi am început eu să răspund la telefon. Dezamăgiţi, fotbaliştii au renunţat să mai sune după cinci minute. Cu altă ocazie, mergând cu Gina la Cluj, a scăpat şoferul de confiscarea permisului, coborând din maşină şi dând un autograf pe carnetul de amenzi al poliţistului.

Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva că sunt stelist și mi-a zis că e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o pentru că mi s-a părut Marilyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari", a declarat Silviu Dan Boerescu, într-un interviu mai vechi pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel