Câți bani a PIERDUT Selly în pandemie. Sumă COLOSALĂ pentru România. "Cea mai BOGATĂ perioadă"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Selly a rupt tăcerea. Câți bani a pierdut din cauza pandemiei de coronavirus? E vorba de o sumă colosală. 

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, iar încasările lui sunt colosale și provin atât din Youtube și sponsorizări, cât și din concertele cu trupa 5Gang. Ei bine, acesta a dezvăluit într-un interviu câți bani a pierdut din cauza pandemiei de coronavirus.

Câți bani ai pierdut din anularea concertelor 5Gang? Incredibil! 

”Nu am făcut un calcul, dar destul de mult, pentru că s-au anulat multe concerte. Era poate cea mai bogată perioadă pentru concerte, între lunile martie-mai. Nu știu exact cât vine pe eveniment, dar vă pot spune că 5Gang a pierdut undeva la 120 de mii de euro, în trei luni. Nu era vorba doar de banii noștri, ci din bani respectivi erau plătiți tur-managerii, producția show-urilor, banii cu care plătim casa de discuri, sunt foarte multe părți implicate aici. Nu este nicio problemă. Siguranța este pe primul loc, sănătatea este pe primul loc”, a declarat Selly.

Se gândește la concerte drive-in pentru a recupera pierderile

Selly sau Andrei Șelaru, pe numele său adevărat, spune că se gândește la o posibilitate să susțină, totuși, concerte de tip drive-in, unde fanii si să poată intra cu mașina în locul unde se desfășoare concertul și să rămână în siguranța propriilor lor mașini.

”Nu știm dacă este posibil să organizăm concerte drive-in. Cel mai probabil este să așteptăm să vedem când putem să desfășurăm concerte pe bune, în aer iber și atunci vom da drumul la concerte”, a completat Selly.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel