Câteva lucruri care pot strica o partidă de sex

sex
sex

Fanteziile sexuale ne ajută să fim în totalitate deschişi, dar toate au o limită. Ţine minte, şi partenerul tău are dreptul să-şi realizeze fanteziile.   Dacă vrei să fii cea mai bună iubită pentru el sau să-ţi maximizezi propria plăcere, ar trebui să ţi cont de câteva lucruri, potrivit 1. Cei mai mulţi oameni au cele mai intense orgasme prin sexul oral. Dacă eşti una din femeile care sar în sus dacă o picătură de spermă cade undeva unde crezi că nu ar trebui să aterizeze, poţi fi sigură că acest lucru te va clasa în lista "Fata cu care nu mai vreau să mă culc niciodată".

2. Partenerul tău vrea să te îmbraci ca şi o chelneriţă? Cu toţii vrem câte ceva diferit, iar dacă asta îl excită, de ce să nu-l mulţumeşti? Dacă refuzi tot timpul când el sugerează ceva nou, transmiţi un semnal clar: Plăcerile şi dorinţele tale nu sunt importante pentru mine.

3. Cele mai multe femei au primul orgasm singure, faţă de bărbaţi. 95% din femeile care se masturbează pot să ajungă la orgasm. De fapt, dacă eşti femeie şi nu te-ai masturbat niciodată, este foarte posibil să nu fi avut un orgasm în viaţa ta.

4. Dacă întodeauna aştepţi ca partenerul să iniţieze sexul, greşeşti foarte mult. Să iniţiezi sexul când nu este stilul tău, poate porni şi cel mai leneş libido. Cu partenerul prins cu garda jos, o să primeşti un impuls pentru că eşti într-o poziţie de putere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel