Cornelia Catanga, mesaj disperat la România TV: Mai văd 3%

Cornelia Catanga a transmis cu lacrimi în ochi un mesaj disperat primarului Gabriela Firea, la trei zile de la ieșirea din spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Deși se simte mai bine după ce a suferit un stop cardio-respirator, Cornelia Catanga conștientizează abia acum că a trecut pe lângă moarte. 

"Vă mulțumesc că ați venit la mine. La mine, cum să spun, nu propriu-zis în casa mea. Stăm la niște prieteni. Nu știu cât o să mai stau aici. Eu nu-mi aduc aminte absolut nimic. Eram cu nora mea și cu fiul meu, cu Alexandru. I-am spus ceva lui Alexandru și știu că de pe scaunul acela am căzut jos, n-am mai știut de mine. Gândurile, supărarea, nemulțumirea asta că vreau să ajung la doamna primar, Gabriela Firea. De doi ani mă chinui să ajung la dânsa și nu am putut, dați-vă seama că nu am putut. Am fost împiedicată și nu am ajuns la doamna Firea. Dacă ajungeam, eu sunt convinsă 99,9% că mă ajuta", a declarat Cornelia Catanga într-un interviu în exclusivitate la România TV. 

”Mai văd 3%”

"Să mă ajute pentru că sunt un om și nu mai pot să-mi fac meseria. Mai văd 3%. Am o retinopatie pigmentară evolutivă, se ocupă doamna Monica Pop de mine. Este o boală care duce la orbire. Să-mi dea o căsuță - n.r. Gabriela Firea, primarul Capitalei- trei cămăruțe să-mi dea undeva, nu are importanță cum, unde îmi dă. Ca să trăiesc din mila colegilor și din mila prietenilor, nu vreau. Pentru că eu încă pot să cânt, nu are nicio legătură. Nu există în România, trei artiști cu trei stiluri total diferite și îi cad în genunchi doamnei primar să mă primească până la dânsa să vadă despre ce este vorba. Știu că este o femeie cu frică de Dumnezeu. M-am întâlnit cu dânsa de atâtea ori la Mănăstirea Ghighiu. N-am spus la nimeni. Am fost o femeie care mi-am văzut de treburile mele. I-am cântat la nuntă. N-am văzut o nuntă mai frumoasă, în toată cariera mea de 52 de ani, ca cea a Gabrielei Firea și a lui Pandele", a transmis artista. 

vezi și: Andra și Cătălin Măruță își aniversează fetița. Mesaj emoționant

Pierderea casei a dus la stopul cardio-respirator

"Proprietarul ne-a spus că nu știe cât ne mai ține aici", a adăugat Cornelia Catanga în cadrul interviului. 

"Proprietarul ne este prieten de familie, un om extraordinar, cu bun simț, dar nu știu cât o să ne mai țină. Lucrul cel mai important care a dus la boala Corneliei, de vreo trei ani și jumătate de când am pierdut casa la bancă, Cornelia nu a mai fost băgată în seamă, cu toate că este un artist, ea nu s-a intitulat regina cântecului lăutăresc, ci presa și televiziunea au făcut-o și în ultimul timp nu prea a mai fost băgată în seamă și nu mai avem de unde să ne plătim chiria. Nu avem de unde și de aia, rugămintea noastră supremă este să ajungem la doamna Gabriela Firea", a spus și soțul cântăreței, Aurel Pădureanu.

vezi și: Rezultate dezastruoase la Titularizare. Andronescu, mesaj pentru candidați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel