Cătălin Scărlătescu, mărturisiri triste: Îmi e frică!

catalin scarlatescu
catalin scarlatescu

Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre momente triste din trecutul său, dar și despre relații, femei și frica de a avea un copil.

„Am fost cerut în căsătorie de câteva ori, în emisiune, de Angi de la Bârgău şi ulterior tot în emisiune, tot de cineva de la Bârgău. De câteva ori am fost în relaţie cu domnişoare care câştigau mai bine ca mine. Din punctul meu de vedere asta nu e o ruşine şi asta pentru că eu nu înţeleg banii. O săptămână n-am avut niciun ban în buzunar şi nu am cheltuit nimic.

Am dus-o rău cu banii, îmi aduc aminte că eram în Germania, am rezistat 3 zile cu 5 mărci în buzunar. Eu nu strâng bani, doar muncesc. Nu mă complic şi fac lucrurile cât mai simplu posibil. (...) Mă apuc să fac copiii mei... Da, sunt major, atâta timp cât am două mâini, două picioare şi capul pe umeri... pot să fac un copil, mai mulţi chiar, cu mai multe. Mi-e frică de copiii până la un an-doi. Am luat un copil în braţe şi i-a căzut capul pe spate. Mi-e frică de copiii mici, nu pun mâna pe ei”  a povestit chef Cătălin Scărlătescu, la Antena Stars.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel