Cătălin Moroșanu, secretul unei relații reușite, după ce s-a întors de pe Muntele Athos

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu s-a întors de pe Muntele Athos și a vorbit despre secretul unei relații perfecte, dar și despre legătura cu divinitatea.

După ce s-a retras pe Muntele Athos pentru o perioadă, Cătălin Moroșanu, supranumit și "Moartea din Carpați",  a vorbit despre această experiență, la "Răi da Buni", difuzată pe Antena Stars.

"Suntem niște îngeri închiși în trupul ăsta pământesc și trebuie să umblam în lumea asta, pe care o consider că este iadul, ca să evoluăm ca persoane și să trecem testul vieții. Eu chiar cred în treaba asta. Corpul de fapt este lucrul care te ispitește, își ispitește sufletul pentru că dorințele carnale și corporale sunt cele care te împiedică ca sufletul tău să ajungă către rai și să fie luminat", a spus Cătălin Moroșanu.

"Mi se împietrește sufletul"

"Cred că scopul nostru pe pământ este să evoluăm spiritual și să ajungem undeva sus, să facem bine în jurul nostru, să fim exemple pentru cei din jurul nostru și să fim în comunitate cu Universul, cu Dumnezeu. Am momente în care mi se împietrește sufletul, sunt foarte multe straturi de gheață. Eu zic că în viața de zi cu zi toți purtăm o mască sau mai multe măști. Nu trebuie să ne fie rușine de chestia asta. Așa suntem noi oamenii și câteodată încercăm să facem lucrurile astea ca să ne protejăm pe noi, ca să nu fim răniți de ceva din jurul nostru. Ar fi bine să fim mai deschiși unii față de ceilalți și cred că evoluția spirituală este cea mai importantă pentru omenire. Banii sunt și ei buni, că nu sunt ipocrit, dar trebuie să lăsăm de-o parte lucrul ăsta și să ne gândim la ce e mai important", a mai spus el.

Secretele unei relații reușite

"Eu cred că prin intermediul ei (n.r. soției) am reușit să evoluăm amândoi pentru că, până la urmă, un bărbat și o femeie ar trebui să se completeze unul pe celălalt și să fie un tot. Să învățăm unul de la celălalt și să încercăm să progresăm împreună. Asta înseamnă o relație reușită în viață. Consider că trebuie să lăsăm unii de la alții, trebuie să facem și compromisuri, ca să reușim să progresăm. Până la urmă, iertarea și multe alte lucruri sunt cele care construiesc o relație. Și mă consider un om norocos pentru că am reușit să învăț foarte multe lucruri de la soția mea. Dacă vreodată aș respecta femeie, ar fi mama, care m-a crescut și a făcut sacrificii ca să mă crească și soția mea. Am un respect deosebit pentru ele", a adăugat Cătălin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel