Cătălin Măruță sare în apărarea lui Pepe

Cătălin Măruţă a sărit în apărarea lui Pepe, după   ce Oana Zăvoranu l-a atacat în presă.

Cătălin Măruţă a postat pe contul lui de Facebook un mesaj în care îi ia apărarea finului lui, Pepe.

"Dacă mi-ar sta în puteri, aş face în aşa fel, încât toţi românii să-l cunoască personal pe artistul şi, mai ales, pe OMUL Pepe. Fiind o persoană publică, el devine, automat, subiectul subiectelor senzaţionale de la TV, dar puţină lume ştie ce suflet şi ce caracter impecabil are... Aşa cum ştiţi, sunt naşul lui, l-am cununat de curând, aceasta este urmarea firească a faptului că ne cunoaştem de ceva vreme.
Dar nu acesta este motivul pentru care am simţit nevoia să scriu aceste rânduri. Pepe este un artist foarte iubit, asta ştie toată lumea, dar poate nu sunt mulţi cei care ştiu ce potenţial uman are, ce e capabil să facă de dragul fiinţelor dragi.

Citește și: OANA ZĂVORANU, mesaj în ziua nunţii lui Pepe

Şi apropo de asta, sunt mai sigur decât oricine că a găsit în Raluca, soţia lui, jumătatea perfectă, femeia care i-a dăruit primul copil, care se înţelege cu el din priviri. Este, pe cât de frumoasă şi cu un bun simţ rar întâlnit în ziua de azi, şi foarte modestă, niciodată n-a încercat să facă din iubirea ei cu Pepe o rampă către celebritate. Să le dea Dumnezeu mulţi ani frumoşi şi norocoşi, împreună!", a scris Măruţă pe contul lui de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel