CĂTĂLIN CRIȘAN divorțează pentru a doua oară

Căsătoria dintre CĂTĂLIN CRIȘAN și Alina nu a durat decât doi ani. Cântărețul, în vârstă de 46 de ani, a anunțat pe Facebook ca nu mai formează un cuplu cu Alina, cea care în 2011 i-a devenit soție și în urma cu aproximativ un an i-a dâruit un copil.

CĂTĂLIN CRIȘAN și Alina s-au căsătorit în 2011, după ce s-au logodit la Ierusalim, iar în  decembrie 2012, cei doi deveneau părinții unei fetițe. CĂTĂLIN CRIȘAN a anunțat pe Facebook, că s-a separat de Alina de anul trecut, din luna noiembrie.

"Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu si Alina am decis sa ne separam vietile. Atit ea cit si eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despartirii noastre si rog presa sa nu insiste. Este un divort de comun acord, suntem tutori comuni si vom avea amindoi grija de cea mica", a scris CĂTĂLIN CRIȘAN pe Facebook.

CĂTĂLIN CRIȘAN se află la al doilea mariaj. În 2009, după 14 ani de căsnicie, el a divorţat de Lucia Bubulac, cea care i-a dăruit solistului doi copii: Daria (13 ani) şi Raris (10 ani). În vara lui 2010, Cătălin s-a logodit la Ierusalim cu medicul Alina Cupşa, iar anul următor s-au căsătorit. Cei doi au devenit părinţi în decembrie 2012.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel