Cătălin Botezatu, testament: CIne va beneficia de averea designerului

Cătălin Botezatu a decis cui lasă averea, hotărârile sale fiind stipulate într-un testament redactat în 2015, un an în care designerul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. 

În vârstă de 48 de ani, Cătălin Botezatu a suferit în 2014 un infarct și a fost operat, într-o clinică din Turcia, pe cord deschis, pentru a i se monta câteva stenturi la inimă.

De atunci, Cătălin a decis să o lase mai ușor și cu munca, așa ca a renunțat la o parte dintre proiectele în care era implicat. Conștient că a fost la un pas de moarte, Botezatu a decis că a venit momentul să își facă testamentul, pentru a evita un eventual scandal generat de averea sa.

Cui rămâne mașinile de lux, casele și banii din conturi

"Vreau să las totul în ordine. Nu, nu i-am lasat fiului meu averea, trebuie să se descurce singur, așa cum am făcut și eu. Nu am să vă spun cui, se va afla la momentul potrivit", declara creatorul de modă, în urmă cu câteva săptămâni. 

Cu toate acestea, un apropiat al lui Cătălin Botezatu a divulgat, pentru cancan.ro, mai multe amănunte despre acest subiect: "A lăsat o parte părinților și cătorva persoane apropiate, iar restul va merge la o fundație care se ocupa cu familiile sărace, cu copiii nevoiași și bolnavi. Cătălin a fost mereu filantrop, un om care nu a rpmas indiferent în fața durerii altora. A considerat că așa va face un ultim bine pe această lume".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel