Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: ''Tu tot cu mine o să rămâi''

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu s-au despărțit în urmă cu 7 ani, iar de atunci a rămas între cei doi o frumoasă prietenie. Designerul a vorbit despre bărbații din viața fostei sale iubite, dar și despre relația pe care o are cu aceasta.

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au rămas buni prieteni, iar în prezent celebrul designer are grijă de blondină și îi dă mereu sfaturi.

"Mie Bianca mi-a zis altceva. Știi cum e... femeile spun tot felul de lucruri. Poate și-a pus o amprentă în viața ei, pentru că i-a făcut un copil, dar Bianca a spus foarte multe și despre Cristea și despre mine la început. Și mie îmi spune uneori:'Tu tot cu mine o să rămâi!'. Nu știu dacă glumește sau nu. E firesc. Avem o relație foarte bună și îmi permit să-i dau sfaturi, pentru că ea mă ascultă. Indiferent ce s-ar întâmpla, noi vom rămâne prieteni. Eu am să o apăr, pentru că până la urmă este creația mea. Pornind de la Bianca a lui Bote până în momentul acesta am avut un aport important", a declarat Cătălin Botezatu, pentru Viva!

Vezi și: Bianca Drăgușanu, despre copiii cu Alex Bodi: O să fac ce nu am făcut la prima sarcină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel