EXCLUSIV  Cât câștigă Catrinel Sandu ca profesor de dans în Florida

Dana Popa / 15 iun 2018 / 11:12 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

După divorțul de Gabriel Trifu, viața lui Catrinel Sandu s-a schimbat radical. S-a mutat în casă nouă, are un nou iubit care o face fericită dar și un job full time pe care îl viza de doi ani și nu își imagina că va fi aleasă să predea acolo. 

În plus, vedeta va avea și un venit considerabil, căci salariul pe care îl va încasa la noul serviciu este unul de peste 40.000 de $ pe an și poate crește în timp.

(oar_w460)

“Sunt foarte fericită că am reușit să obțin job-ul la care visam de acum doi ani. M-am angajat la Manatee School for the Arts, ca profesor de dans (balet/modern) și predau claselor 6-12. Am program full time, de luni până vineri. În plus, sunt și Co-Director la Departamentul de Turning Point. Înainte lucram la o școală de dans part time. Avantajul de acum este că această școală, MSA, este în Palmetto – Sarasota (Florida), la 30 de minute de casa mea. Acum fac totul la un alt nivel, am catedră cu note, am muncit mult peste program ca să învăț sistemul și să mă acomodez, să prind tot mecanismul, să pot să țin și catedra”, a mărturisit Catrinel Sandu pentru DC News.

(oar_w460)

Pentru job-ul pe care îl are la Manatee School for the Arts, Catrinel Sandu va încasa un salariu de peste 40.000 de $ pe an. Acesta crește însă în timp, de la an la an, în funcție de vechimea pe care profesorul o are în domeniu. Vedeta a venit în țară pentru a își lua toate diplomele de studiu de aici, ea terminând ATF-ul.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Surpriza este că m-am angajat fără să am certificat de profesor. Pur și simplu m-au plăcut și le-a plăcut cum predau dansul. Urmează să îmi echivalez studiile și să aplic pentru certificatul de profesor pe Statul Florida. Am venit să îmi iau diplomele de acasă, vreau să fac și Masterul în coregrafie, iar în această toamnă urmează să obțin și certificatul de profesor pe Statul Florida”, a mai adăugat Catrinel.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24