Cum arată locuința în care ar urma să stea Prințul Harry și Megan Markle în Canada. Costă 36 milioane de dolari FOTO

Prințul Harry și Megan Markle s-au stabilit definitiv în Canada, unde vor să trăiască precum niște oameni obișnuiți.

Potrivit publicației The Sun, Harry și Megan ar vrea să cumpere o casă în Kitsilano, un cartier destul de cunoscut din West Vancouver, la un preț raportat de 36 de milioane de dolari. Această locuință are patru etaje, șase dormitoare, cinci băi, o vedere spectaculoasă către Vancouver, ceea ce înseamnă că au destule camere și pentru cei care îi vor vizita, inclusiv Kate Middleton și Prințul William.

Cuplul este în căutarea locuinței perfecte

Potrivit unui agent imobiliar, se pare că Meghan ar fi cea care își dorește mai mult casa: „Meghan și-a exprimat interesul pentru cumpărarea acestei case frumoasă. Ar fi perfectă pentru ea, Harry și micuțul Archie", a declarat acesta pentru The Sun.

„Cartierul este cunoscut drept un refugiu pentru oamenii înstăriți și are o atmosferă foarte relaxantă. Sunt sigur că vor fi foarte fericiți acolo și că vor fi primiți cu brațele deschise", a mai spus agentul imobiliar.

În urma deciziei pe care Prințul Harry și Meghan Markle au luat-o, și anume de a se îndepărta de familia regală, ei au mai spus că vor da înapoi banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage, aproximativ 3 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel