“Casa iubirii”, primul loc în inimile românilor. Ediția de ieri a fost lider de piață la nivel național

“Casa iubirii
“Casa iubirii

Show-ul matrimonial de succes “Casa iubirii”, urmărit în fiecare ediție de milioane de români, a plasat Kanal D și ieri pe primul loc în topul televiziunilor la nivelul întregii țări.

Succesul emisiunii care a revoluționat modalitatea în care concurenții se cunosc și își găsesc sufletul pereche se reflectă și în audiențele uriașe, ce plasează de cele mai multe ori “Casa iubirii” pe primul loc în preferințele telespectatorilor.

Astfel, și ieri, 16 mai, “Casa iubirii” a fost lider de piață la nivelul populației din întreaga țară, înregistrând 1.9 puncte de rating și 17,6% cotă de piață, cu prima parte a emisiunii (10:00- 12:00), și 3.2 puncte de rating și 15,1% cotă de piață, cu cea de-a doua parte a emisiunii (16:30 – 19:00).

Situațiile de viață apărute în Casă generează numeroase reacții pe rețelele sociale, telespectatorii își împărtășesc opiniile, predicțiile și așteptările cu privire la favoriții lor din emisiune, generând astfel un sentiment de apartenență la o adevărată comunitate “Casa iubirii”.

“Sunt foarte fericită că telespectatorii noștri ne urmăresc zi de zi,  în număr atât de mare, și că trăiesc emoțiile la maximum, alături de concurenți. Am o veste bună pentru toți cei care își doresc să vină în și să trăiască pe pielea lor o experiență cu totul ieșită din comun.  Dragostea e la un pas de tine, trebuie doar să faci tu acel pas către ea. Castingul pentru este deschis pentru toți cei care își doresc să trăiască acel sentiment atât de frumos”, spune Andreea Mantea.

Castingul pentru “Casa iubirii” se află în continuă desfășurare, astfel că cei care doresc să se înscrie și să aibă șansă de a participa în emisiunea televizată de la Kanal D se pot înscrie completând datele din formularul de înscriere casting.kanald.ro.

Emisiunea cu și despre iubire, prezentată de Andreea Mantea, una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România, poate fi urmărită de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00.

Castingul pentru reality-ul difuzat la Kanal D este în continuă desfășurare, cei care își doresc să participe în emisiunea televizată, prezentată de Andreea Mantea, se pot înscrie accesând casting.kanald.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel