Cartea de memorii a Prințului Harry va zgudui din temelii Familia Regală. Cu toate acestea, e posibil să se întoarcă

Sursă foto: Captură video BBC
Sursă foto: Captură video BBC

Memoriile Prințului Harry vor zdruncina Casa Regală, susțin experții regali. 

Viitoarele memorii ale Prințului Harry ar putea fi „cel mai devastator” eveniment care a lovit familia regală în ultimii 30 de ani, spune un expert. Pe măsură ce bârfele continuă să se răspândească asupra a ceea ce poate include cartea Ducelui, un expert regal susține că publicația ar putea provoca ”un cutremur” în Familia Regală. 

„Dacă chiar și un mic procent din speculațiile despre ceea ce ar putea dezvălui Prințul sunt corecte, această carte va fi cea mai devastatoare lansare regală de carte din ultimii 30 de ani și de când a început Diana, Prințesa de Wales, dialogul și interviurile cu Andrew Morton”, a spus Daniela Elser.

Prințul Harry a căutat informații despre accidentul mamei sale, Prințesa Diana

Memoriile lui Harry vor fi lansate publicului în luna noiembrie,  iar experții spun că acesta se va concentra în mare măsură pe angoasa lui după moartea mamei sale în august 1997. Surse judiciare oficiale din Paris spun că cercetătorii Ducelui de Sussex au căutat informații despre accidentul de mașină care a ucis mama lui în urmă cu 25 de ani, informează The Sun.

Volumul, pe care îl scrie autorul american JR Moehringer, este puțin probabil să conțină critici la adresa Reginei. Dar se crede că tatăl lui Harry, Charles, și fratele William, vor juca un rol în Megxit, plecarea Ducilor de Sussex din Marea Britanie.

Harry probabil se va întoarce în Familia Regală

A fost publicat în presă faptul că problemele din familia Sussex au început cu mult înainte de interviul Oprah din martie 2020. Kate și Meghan au avut o discuție în 2018 înainte de nunta lui Meghan și Harry, care nu a fost niciodată rezolvată. Acum, ar putea exista șansa ca Harry să se întoarcă în Marea Britanie.

Fostul ofițer de protecție al Prințului Harry, Ken Wharfe, susține asta.

Vorbind la podcastul publicației Mirror, Wharfe a spus că este puțin probabil ca Harry să se întoarcă cât Regina mai trăiește.

”Am sentimentul că ar putea foarte bine să revină într-un nou rol, cu sau fără Meghan - sincer nu știu. Cred că se va întoarce într-o anumită formă, ca parte a planului tatălui său de a diminua influența monarhiei, pentru că în următorul deceniu, asta se va întâmpla”, a spus Wharfe. 

Când a fost întrebat dacă Ducii de Sussex se întorc vreodată în Marea Britanie pentru a trăi, Ken a spus: „Personal o fac și mă bazez pe reacția instinctuală. Pur și simplu nu pot să-i văd pentru totdeauna trăind în California. Pentru mine este clar că Harry nu este chiar în largul său. Vreau să spun că se implică în activități caritabile și are aceste contracte față de Netflix și alte companii, dar nu știm unde vor ajunge. Dar cred că implicarea lui în organizațiile sale de caritate ajută. Nu știu cum o conduce de cealaltă parte a Atlanticului. 

Harry şi Meghan vor vizita Marea Britanie în septembrie

"Ducele şi ducesa de Sussex sunt încântaţi să anunţe că vor vizita mai multe organizaţii caritabile apropiate de inima lor în luna septembrie", a transmis un purtător de cuvânt al cuplului regal, conform CNN. 

Este de aşteptat ca cei doi să participe la evenimentul One Young World 2022 din Manchester, pe 5 septembrie, dar şi la Jocurile Invictus din Dusseldorf, Germania, pe 6 septembrie. Ulterior, aceştia ar urma să revină în Marea Britanie pentru Premiile WellChild, care vor avea loc pe 8 septembrie. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel