Carolyn, soţia lui Kennedy Jr., obsedată de moartea Prinţesei Diana. Motivul, dezvăluit abia ACUM: Era terifiată, nu se putea opri

Foto: Instagram Princess Diana
Foto: Instagram Princess Diana

De ce avea Carolyn, soția lui John F. Kennedy Junior, o obsesie pentru moartea Prințesei Diana. 

Lady Diana a murit într-un accident tragic la Paris, în anul 1997.

Doi ani mai târziu, pe 16 iulie, Carolyn şi John F. Kennedy Jr. îşi pierdeau viaţa într-un accident aviatic.

Întâmplarea face că soția lui Kennedy, Carolyn, a fost măcinată de o obsesie pe care a avut-o după moartea Prințesei Diana. În cei doi ani, Carolyn ar fi avut o serie de premoniții, presimțindu-și sfârșitul prematur. 

Soţia lui John F. Kennedy Junior fusese profund marcată de moartea Prinţesei Diana, temându-se că, după dispariţia ei, paparazzi îşi vor îndrepta şi mai mult atenţia lor hărţuitoare asupra ei şi a soţului său.

"La acel moment, John şi Diana erau cei mai faimoşi oameni din lume", spune Rose Marie Terenzio, o apropiată a președintelui, cea care a lucrat ca asistentă a lui pentru publicaţia acestuia, George.

Mai mult, Terenzio a dezvăluit, la comemorarea a 22 de ani de la moartea lor, gândurile negre ale lui Carolyn care i-au precedat sfârşitul.

"Era terifiată de ceea ce i se întâmplase Dianei. Se gândea şi la copiii ei şi la cum vor creşte fără mamă. Dar, în acelaşi timp, nu se putea opri să nu se gândească că acelaşi lucru i s-ar fi putut întâmpla şi ei şi lui John. Spunea adesea: Acum vor sta şi mai mult pe capul nostru, că nu mai este ea", a mai spus ea, citează okmagazine.ro.

Temerile lui Carolyn aveau o bază reală

Paparazzi urmăreau fiecare mişcare a cuplului, aşteptând adesea să îi surprindă la ieşirea din casă. Iar acest aspect punea o presiune fantastică asupra relaţiei lor, Carolyn nefiind obişnuită cu asta, spre deosebire de John F. Kennedy Junior, care crescuse în atenţia publicului.

Carolyn era cu atât mai distantă cu presa cu cât unele publicaţii au denumit-o "prinţesa gheţii" şi au descris-o ca nefiind suficient de bună pentru moştenitorul Kennedy.

La rândul ei, Kathy McKeon, care a lucrat pentru mama Juniorului, Jackie Kennedy, şi-a amintit în cartea ei de memorii despre discuţia avută în preajma morţii Prinţesei Diana.

"John mi-a cerut să-i povestesc soţiei lui cum se descurca mama lui cu fotografii. I-am spus că Jackie era drăguţă cu ei şi avea grijă să le ofere o poză bună. Juniorul a întrebat-o: Ai auzit, Carolyn cum făcea? Tu greşeşti în felul cum îi tratezi. Dar ea a răspuns: Îi urăsc pe nenorociţii ăia!", a spus ea.

Gândurile nu i-au dat pace, dar într-un final, moarte ei a venit fără vreun paparazzi în preajmă.

Carolyn, John F. Kennedy Junior şi sora ei, Lauren s-au prăbuşit cu avionul pilotat de Junior pe 16 iulie 1999, în timp ce zburau spre Martha's Vineyard pentru a participa la o nuntă.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy