Carmen Tănase, despre relația cu fiul ei. "Am făcut exact așa cum am simțit"

Carmen Tănase
Carmen Tănase

Actrița Carmen Tănase a vorbit despre familie, despre relația pe care o are cu fiul ei, dar și despre decizia de a deveni părinte.

Întrebată de înseamnă familia pentru ea, Carmen Tănase a răspuns:

"Pentru mine familia este esențială. Nici nu cred că aș putea să trăiesc fără familia mea. E pe primul loc", a declarat Carmen Tănase, în direct la Antena 3. 

Reacția actriței asupra relației dintre Călin și Petre Geambașu

"Nu aș vrea să comentez pe acest subiect, pentru că nu-mi place să ma bag în viața oamenilor și să-mi dau cu părerea. Fiecare și le știe pe ale lui, dar ce pot să spun, în general nu apropo de un caz anume, este că atunci când te hotărăști să faci un copil, tu ca familie, tânără familie, trebuie să fi conștient cumva de ceea ce urmează să te aștepte și ce trebuie să faci cu boțul ăla care urmează să fie un om întreg, echilibrat. Când se ajunge la situații limită înseamnă că undeva s-a greșit și s-a greșit esențial. S-a pierdut acel echilibru.

Copilul matur ține minte lucruri de foarte de mult, de la trei ani, de la doi ani. Tu nu-ți dai seama. Te cerți în casă și crezi că e mic și nu înțelege sau îl pui să facă o chestie și spui că nu o să-și mai aducă aminte. Nici nu-ți trece prin cap că astea rămân undeva în subconștient și că ele vor apărea și vor izbucni urât. Trebuie foarte mare atenție atunci când decizi să faci copii. Copilul nu este un cățeluș de plus pe care unde-l pui, acolo stă. Copilul are și el personalitatea lui și e complicat, e dificil. E păcat să se ajunge la asemenea lucruri, dar cred că ambele părți ar trebui să se gândească bine ce anume din trecut a determinat ruptura asta", a spus actrița. 

Despre relația cu fiul ei. Cât de des îl vede?

"Merg să-l văd cât de des pot. Vine și el. Dacă nu pot eu să merg la el, vine el, dar vorbim cred că de 25 de ori pe zi. Adică WhatsApp-ul funcționează continuu, pentru absolut orice. Eu îi cer sfatul în absolut orice, în cele mai banale lucruri. El e la fel. E o relație foarte puternică între noi"

"Am fost prietena lui. Nu știu cum e bine că nu am citit cărți. Am făcut exact așa cum am simțit și am fost prietena lui și l-am sfătuit de mic să nu mintă, să-mi spună absolut orice, oricât de grav i s-ar părea că este. Lucrurile se pot rezolva dacă le știm amândoi și atunci spunându-i tot timpul lucrul ăsta și arătându-i la un moment dat când era mic, a văzut că e mai rău dacă minte decât dacă spune adevărul. De asta vorbim absolut orice, fără niciun fel de opreliște, fără nimic", a povestit Carmen Tănase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel