Carmen Harra, mesaj pentru familia lui Jador: I-aș sfătui să îmi dea un semn. Am mai multe să le spun. Nu este ce cred doctorii

Sursa foto: Facebook Jador
Sursa foto: Facebook Jador

Carmen Harra a vorbit despre starea de sănătate a lui Jador care, de curând, a anunțat că se va retrage din muzică din cazua problemelor pe care le are.

"Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună. Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor. Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie.

"I-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal"

Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații’’, a spus Carmen Harra, conform wowbiz.ro. 

"Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului. Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar căsători cu această fată sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, a mai spus Carmen Harra. 

În luna iunie, cântărețul de manele Jador a anunțat că se retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate și că 2023 va fi ultimul an din cariera sa. Acesta se afla pe patul de spital. În urma mesajului postat atunci, artistul a dat de înțeles că problemele sunt foarte grave și chiar speră ca Dumnezeu să facă o minune și să-l țină în continuare în viață.

Fanii l-au asaltat cu sute de mesaje, însă nu a dat mai multe detalii despre problemele cu care se confruntă. Acesta a precizat că ultima piesa a sa va fi lansată în luna decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel