Carmen Hara: Răzvan Ciobanu a fost OMORÂT!

Răzvan Ciobanu accident
Răzvan Ciobanu accident

La mai bine de trei săptămâni de la tragicul accident în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu, Carmen Hara face o dezvăluire șocantă! Designerul a fost omorât!

Prezicătoarea Carmen Hara susține că Răzvan Ciobanu a fost ucis, un mare semn de întrebare fiind lipsa unei fișe medicale.

"Eu nu cred că o să aflați (n.red. cum a murit Răzvan Ciobanu). Dar am ascultat conversația și mă întreb dacă el a fost evaluat ca cineva care avea probleme de anxietate și avea, într-adevăr, mergea la psihiatru și avea probleme psihiatrice de atacuri de panică, pentru că există medicație pentru așa ceva. Deci nu este o fișă a lui medicală în sensul ăsta? Nu există nimic care să ne arate ce ar fi luat, când ar fi luat, ca să avem o înțelegere mai bună? Din câte știu eu, medical, dintr-un atac de panică nu se moare. Deși, într-adevăr, dacă nu iei medicație ai simptomele astea de atacuri mai severe de panică. Eu pe el îl consider pe el un om care avea un disorder (n.red. o tulburare) mental din tot comportamentul. Eu nu l-am cunoscut personal. Părerea mea este că el, de fapt, a murit înainte de accident. Ceva s-a întâmplat. Și părerea mea personală ar fi că el de fapt ar fi fost omorât", a declarat Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cine l-a omorât pe Răzvan Ciobanu


Mai mult, Carmen Hara descrie un bărbat, mai tânăr, care l-ar fi omorât pe Răzvan Ciobanu, din cauza unor datorii.

"Este un personaj în această situație care nu este identificat, este mai tânăr, cu care eu cred că a avut o relație, probabil cuiva îi datora ceva și de aici au fost niște conflicte în ultima perioadă de care nimeni nu știe. Cazul e mult mai complex decât pare la prima vedere. Intuiția mea spune că ar fi fost omorât de un bărbat mult mai tânăr", a mai spus Carmen Harra.

VEZI ȘI Telefonul lui Răzvan Ciobanu, expertizat de către anchetatori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel