EXCLUSIV  Carmen Brumă, vacanță cu ajutoare! Cum s-a bronzat perfect în concediu!

Tocmai ce s-a întors dintr-o vacanță cu familia la mare și a plecat imediat la munte. 

Pentru Carmen Brumă vacanța încă nu s-a terminat. A fost cu familia pe litoralul românesc și la o zi distanță, a plecat la munte. Vedeta îl distrează astfel pe Vlăduț, băiețelul ei și al partenerului său de viață, Mircea Badea. Și pentru a fi sigură că face față energiei băiețelului lor, Brumă a plecat în vacanță cu ajutoare de nădejde, precum bunicii.

(oar_w460)

“Trebuia să plecăm și cu bunicii după noi, pentru că altfel nu se putea. Vlăduț a vrut să stea numai cu noi, părinții, însă când mai oboseam, ne săreau bunicii în ajutor. Acum suntem între vacanțe. Am fost la mare, la Mamaia, 6 zile, facem iar bagajele și plecăm la munte, la Sinaia… Probabil că prin septembrie vom mai pleca și undeva afară, la mare, dar în funcție de programul pe care îl avem cu job-urile”, a spus Carmen Brumă, pentru DC NEWS.

(oar_w460)

Și pentru că știe cum se obține un bronz perfect și sănătos pe perioada verii, pentru că încă mai sunt zile toride și vacanța încă nu s-a terminat, Carmen Brumă face câteva recomandări în acest sens, pentru cei care vor să aibă pielea frumos bronzată, în termenii permiși, fără a avea probleme.

(oar_w460)

“Dacă vă doriți un bronz perfect și sănătos, trebuie să vă sigurați că:

1. Alimentația dumneavoastră să cuprindă surse de vitamine, precum betacaroten, omega 3, Coenzima Q10, seleniu, calciu, colagen, elemente pe care le găsiți în nuci, morcovi, caise, ouă, piersici, pește, sardine, ficat.

2. Nu stați la soare în intervalul orar 11.30-16.30.

3. Folosiți creme cu protecție solară ridicată, factor 50,  pentru corp și față.

4. După plajă și duș trebuie să vă hidratați și să vă ungeți pielea cu  ulei de gălbenele și migdale dulci. Sunt calmante și conțin vitamina E.

5. Protejați-vă părul de soare cu pălărie sau eșarfă. Să nu vă lipsească din trusa de plajă spray-ul cu protecție solară pentru păr. Spălați-vă părul de fiecare dată când ieșiți din piscină sau din mare. Nu trebuie lăsat îmbibat de clor sau sare de mare pentru că se asprește și se usucă foarte tare, se deteriorează”, spune Carmen Brumă pentru DC NEWS.

Vedeta are un corp de invidiat pe care și-l menține cu mult sport și o alimentație corespunzătoare. Pozele din vacanța de la mare, vorbesc de la sine.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel