Carmen Brumă, la ora 03.00 noaptea în supermarket

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Carmen Brumă a fost la supermarket la ora 03.00 noaptea.

Noaptea trecută, Carmen Brumă a filmat la Kaufland pentru o emisiune de la Antena 1 - Hello Chef, România, cooking show-ul difuzat în weekend. „Și pentru că aveam nevoie ca supermarketul să fie gol, singura variantă a fost să filmăm noaptea”, a zis Carmen Brumă.

VEZI ȘI: Carmen Brumă a dărâmat un mit despre ceaiul verde

Carmen Brumă a dărâmat un mit despre ceaiul verde.

Carmen Brumă s-a referit la ceaiul verde și procesul de slăbire.

„Ceaiul verde, băut în exces, adică peste trei-patru căni, favorizează neasimilarea sau asimilarea parțială a fierului din alimente. Ceaiul verde „nu te slăbește el singur”, de capul lui, doar deficitul caloric poate face acest lucru. Cum spunea Paracelsus: totul este otravă, nu există nimic neotrăvitor. Doza face însă să aibă efect. Voi faceți „miracolele” cu disciplină și efort constante. Nu ceaiul verde, nu euglena roz, spirulina fosforescentă, argila lila și matcha purpurie”, a spus Carmen Brumă.

VEZI ȘI: Postul Crăciunului 2021, ghid făcut de Carmen Brumă cu rețete și sfaturi

Pentru a vă asigura nutrienții necesari într-o astfel de perioadă, Carmen Brumă vine cu programul „Suplă și sănătoasă în post”.

„Suplă și sănătoasă în post” este un ghid cu sfaturi utile și un plan alimentar care te vor ajuta să te alimentezi echilibrat, să eviți greșelile frecvente în post și să scapi de kilogramele în plus. Costă 36 de lei și, dacă îl cumperi, vei primi pe e-mail, în format PDF:

Șapte săptămâni de regim alimentar cu trei mese zilnice și o gustare, diverse de la o zi la alta, bazate pe regulile nutriției sănătoase și ținând cont de nutrienții deficitari în perioadele de post.

Dieta cuprinde reguli generale, rețete pentru prepararea anumitor mâncăruri și produse recomandate, în total 123 de pagini în format PDF.

De asemenea, vei primi accesul pe grupul restrâns de Facebook SLĂBEȘTE CU CARMEN BRUMĂ (pentru admiterea în grup e necesar să faci cerere pe Facebook) unde vei beneficia de sfaturi suplimentare și de experiențele celorlați membri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel