"Carmen Brumă a fost dată în judecată". Mircea Badea a luat foc! FOTO

Carmen Brumă s-a revoltat, într-o postare de Facebook, din cauza unei promovări defăimătoare la adresa sa. Vedeta se apără, spunând că altcineva îi folosește numele pentru a-și promova afacerea. Mai mult, firma respectivă a inventat un interviu pe care Carmen Brumă nu l-a dat niciodată!

Recent, Carmen Brumă a lansat un apel disperat. Cineva se folosește de numele ei, afectându-i imaginea. Vedeta spune că va da firma respectivă în judecată. 

"VA ROG SA MA AJUTATI SA PUN CAPAT ACESTEI ESCROCHERII NUMITE CHOCO LITE!!!!
NU AM CONSUMAT NICIODATA ACEST PRODUS SI NU AM DE GAND!
SE FOLOSESC CU TUPEU SI NESIMTIRE DE NUMELE MEU FARA NICIUN DREPT!!! PE SITE NU AU NICIUN CONTACT ASTFEL INCAT SA-I POT DA IN JUDECATA. SE PARE CA FIRMA CARE DISTRIBUIE E DIN DEVA SI SE NUMESTE RUBI SAU RUDI TRADING!
VA ROG DISTRIBUITI ACEASTA INFORMATIE CA SA NU MAI CADA IN PLASA SI ALTE PERSOANE IAR DACA AVETI DATE DESPRE CEI CARE VAND CHOCO LITE, DATI-MI UN MESAJ! VA MULTUMESC!"

Și Mircea Badea a reacționat în legătură cu acest subiect, prezentatorul TV fiind vizibil deranjat de escrocheria în care este implicată Carrmen Brumă.

"Hai sa gasim javrele astea mincinoase si escroace si sa-i bagam la puscarie!", este mesajul lui Mircea Badea de pe o rețea de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel