Carla’s Dreams a încheiat brusc un concert din cauza unui spectator- VIDEO

Solistul trupei Carla’s Dreams a aruncat cu banii în capul unui spectator și a încheiat concertul susținut în Târgoviște. 

Un spectator a început să dea cu bani în membrii trupei Carla’s Dreams, tratându-i ca pe maneliști, ceea ce l-a iritat pe solist. A luat bancnota, i-a dat spectatorului cu ea în cap, a spus ”Vă mulțumim mult!” și a plecat de pe scenă. 

”Bună dimineața. Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgoviște. Deși acest eveniment a fost așteptat cu „sufletul la gură", comportamentul de...nuntaș al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt și reprogramat. Trebuie să înțelegem că acest band este unul care se adresează tuturor, dar nu sunt lăutari sau maneliști. Membrii formației au promis că vor reveni în Studio în cel mai scurt timp posibil și biletele rămân valabile. Cei care doresc returnarea banilor, sunt rugați să apeleze numărul de telefon de pe pagină. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată. Weekend plăcut!”, au postat reprezentații localului pe Facebook.

Vezi aici VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel