Care era fructul preferat al prinţesei Diana? Mânca un bol întreg la o masă

Lady Diana avea preferinţe culinare ceva mai ciudate / Foto: The Royal Family, Facebook
Lady Diana avea preferinţe culinare ceva mai ciudate / Foto: The Royal Family, Facebook

Fostul bucătar regal al Prințesei Diana, Darren McGrady, a vorbit despre preferinţele culinare ale acesteia pe canalul său de YouTube. A gătit în palatele regale timp de 11 ani, perioadă în care s-a deprins cu gusturile și antipatiile culinare ale membrilor familiei regale britanice.

Darren McGrady recunoaşte că nu a fost tocmai un bucătar bun. A mai şi dat rateuri în bucătărie. Odată chiar a lăsat pastele la fiert în timp ce era prins într-o conversație, apoi a provocat o scurgere de gaze în bucătăriile palatului. Din fericire, Diana a fost salvată de 12 pompieri iar Darren a răsuflat uşurat când a văzut că bucătăria nu era distrusă complet. Bucătarul susţine că, în privinţa fructelor, prințesa Diana avea gusturi neobişnuite. Când prinții William și Harry erau copii, Lady Spencer mânca un bol întreg cu fructul ei preferat.

Adora fructul litchi

Darren și-a amintit că prinţesei Diana îi plăcea foarte mult fructul exotic litchi. „Îi plăcea să mănânce litchi. Mânca un bol întreg. Curăţa singură fructele”, îşi aminteşte fostul bucătar regal. Litchi este un fruct care conține minerale, vitamine și antioxidanți: vitamina C, potasiu, cupru şi epicatechină. Toate acestea oferă protecţie împotriva unor boli precum diabetul sau cancerul, dar şi a afecţiunilor cardiovasculare. 

Mânca piersici cu sare

Lady Diana obişnuia să-şi facă salată cu piersici şi brânză tare, maturată, sau cheddar. O combinaţie destul de neobişnuită. Se crede că îi plăcea foarte mult şi, de câte ori avea ocazia, şi-o prepara singură. Când nu avea timp, prefera să mănânce felii de piersică peste care presăra sare din abundenţă. Dacă stăm bine să ne gândim, e cam aceeaşi combinaţie ca la noi, românii: pepene roşu cu brânză telemea.

Îşi lăsa băieţii să mănânce pizza şi hotdog

Printre alte preferinţe culinare ale prinţesei Diana, bucătarul Darren McGrady a mai menţionat ardeii şi vinetele împănate, budinca de pâine și unt, carnea de pasăre şi peştele. Totuși, când era vorba de fiii ei, prinţesei îi plăcea să facă unele concesii. Se opunea adesea regulilor bonei și-i lăsa să mănânce pizza sau fast food. Potrivit lui Darren, preparatul ei preferat era Egg Suzette, cartofi cu spanac, ou poșat și sos olandez. Cerea să-i fie pregătit o data pe săptămână şi, uneori, opta pentru o fâşie de bacon prăjit pe lângă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel