Care a fost motivul despărțirii lui Victor Slav de Anda Adam

anda
anda

Vedeta Tv, Victor Slav a decis să rupă relația pe care o avea de șase  ani cu Anda Adam. Anunțul despărțirii a fos sec, fără a prezenta mai multe amănunte. Totuși, potrivit libertatea.ro, ruptura dintre cei doi are rădăcini mai vechi, motivul real zvonurile referitoare la infidelitatea amândurora, dar și refuzul Andei Adam de a se așeza la casa ei alături de Victor Slav.

Anda s-a bucurat de un an plin de concerte nu numai în ţară, ci şi peste graniţă, multe din piesele ei fiind în topurile muzicale din întreaga lume. Iar dacă punem la socoteală şi înregistrările, invitaţiile la emisiunile TV, şedinţele foto şi lecţiile particulare de yoga, e clar că Victor Slav, până ieri iubitul solistei, nu-şi mai găsea loc în viaţa Andei, scrie libertatea.ro.

Lucrul acesta l-a determinat pe Victor Slav să pună piciorul în prag şi, conform apropiaţilor lui, i-a detaliat Andei care îi sunt aşteptările. A pomenit de nuntă şi de copii, însă Anda i-a explicat clar că, cel puţin acum, ea are alte priorităţi: “Din ceea ce ştiu eu, Victor a tot insistat pe tema unei căsătorii, dar Anda îl tot ducea cu vorba. De altfel, el îşi dorea şi copii, dar ea susţinea tot timpul că nu este momentul, că pe primul loc este cariera şi că nu ar avea timp din cauza profesiei să se ocupe şi de un bebeluş. Probabil că el s-a săturat să fie a cincea roată la căruţă şi, văzând că nu ajung la o înţelegere, a decis că e cazul să pună capăt relaţiei, mai ales că, în ultimele câteva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, a povestit un apropiat de-al familiei prezentatorului rubricii “Vremea” de la PRO TV pentru libertatea.ro.

De asemenea, o altă speculație referitoare la despărțirea cuplului ar fi legată de bani. Potrivit unui vecin de-al celor doi, citat de click.ro, Anda se cam săturase să suporte singură cheltuielile casei şi chiria de 800 de euro, chiar dacă ea câştiga mai bine decât Victor, ca urmare a concertelor pe care le susţinea.

 Chiar dacă pozau întrun cuplu sudat, tot s-au spus, de-a lungul vremii, câteva bârfe pe seama infidelităţii lor. În urmă cu doi ani, Anda a fost acuzată că l-ar înşela pe Victor cu un om de afaceri bucureştean, iar anul trecut, în presă, a apărut zvonul că el ar fi “tradus-o” pe artistă cu o brunetă focoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel