Cântărețul Sean Kingston a fost arestat, alături de mama lui

FOTO: Cover Media via Reuters Connect
FOTO: Cover Media via Reuters Connect

Cântărețul Sean Kingston a fost arestat în California la doar câteva ore după ce poliția a descins la vila sa din Florida, arestând-o și pe mama sa.

Kingston, al cărui nume legal este Kisean Anderson, a fost reținut în Fort Irwin, în sudul Californiei, sub acuzațiile de fraudă și furt, în baza unui mandat de arestare emis în Florida. Aceste acuzații survin în urma unui incident din februarie, când o companie l-a acuzat pe Kingston că nu a plătit integral pentru un televizor uriaș și un sistem de sunet.

Într-un mesaj anterior postat pe rețelele de socializare, Kingston a afirmat că avocații săi "se ocupă de tot". Totuși, investigațiile continuă, iar autoritățile își desfășoară activitățile conform legii.

Poliția din Florida a descins la o reședință de lângă Fort Lauderdale, unde Kingston era menționat ca rezident în documente judiciare din februarie. În urma percheziției, mama artistului, Janice Turner, a fost arestată pentru multiple acuzații de fraudă și furt.

Biroul șerifului din comitatul Broward a confirmat descinderea pentru BBC, declarând că au fost puse în aplicare mandate de arestare și de percheziție la proprietate. "Ca urmare a investigației, o femeie adultă, Janice Turner, născută la 16 februarie 1963, a fost reținută pentru numeroase acuzații de fraudă și furt. Această investigație este activă și în curs de desfășurare."

Poliția a fost văzută ulterior luând bunuri din casă, dar nu este clar dacă aceste arestări au legătură directă cu acuzațiile companiei. Arestarea lui Kingston în California a avut loc fără incidente, conform declarațiilor poliției citate de presa americană.

Conform documentelor instanței văzute de BBC, Ver Ver Entertainment susține că Sean Kingston a contactat compania prin intermediul rețelelor de socializare în septembrie 2023 pentru a achiziționa un "televizor Colossal de 232 de inci, cuplat cu un sistem de sunet robust".

Compania afirmă că Kingston a determinat firma să instaleze produsele cu un avans minim, făcând "numeroase declarații false", inclusiv promisiuni că va crea videoclipuri promoționale pentru companie alături de Justin Bieber. După instalare, Kingston nu a efectuat plățile restante, iar compania l-a dat în judecată pentru încălcarea contractului și fraudă.

Sean Kingston, în vârstă de 34 de ani, este cunoscut pentru hituri precum "Beautiful Girls", "Fire Burning" și "Eenie Meenie" în colaborare cu Justin Bieber. Arestarea sa și acuzațiile recente reprezintă o întorsătură dramatică în cariera artistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel