Candidat SURPRIZĂ la Primărie. A DECIS. Vrea să JOACE pe o "scenă mai mare". Iată UNDE și De Ce

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Claudiu Bleonț a decis să lase actoria pentru a se face primar. Anunțul care a surprins pe toată lumea. Iată unde candidează și de ce. 

Îndrăgitul actor Claudiu Bleonț a surprins pe toată lumea cu ultima lui declarație. Acesta a spus că vrea să lase actoria pentru că vrea să devină primar... și nu orice primar, ci primarul comunei Beliș din Cluj, acolo unde s-a mutat după ce s-a îndrăgostit de acest loc. 

Actorul spune că decizia s-a născut din dragoste pentru Munții Apuseni, dragoste ce i-a fost insuflată de către tatăl său. În plus, acesta susține că nu a luat această decizie din considerente politice, ci umane.

Claudiu Bleonț se pregătește să joace pe o "scenă mai mare"

Chiar dacă și-a anunțat intenția de a candida la primărie, Claudiu Bleonț nu este hotărât dacă să candideze independent sau să solicite susținerea unui partid politic. Însă, actorul a vrut să lămurească un singur lucru, ci anume că nu a luat această decizie din considerente politice.

„La primăria din Beliș, Munții Apuseni. Nu că plec din Craiova, m-am mutat. Am buletin de Beliș. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui și să judec faptului nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? Iubesc Apusenii dinainte de a mă naște, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belișul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din București sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul și cu Dumnezeu”, a declarat Claudiu Bleonț. 

"Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați"

„Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni. Fiecare dintre noi poartă o limită şi o nelimită. Suntem un ocean de tentaţii, de ispite, şi o limită care e dată de societate sau de conştiinţă. În această tensiune cred că existe fiecare fiinţă. Sunt un fidel infidel sau un nefidel fidel”, a completat actorul la „Agenţia Vip”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel