Când vor avea loc alegerile pentru noul președinte al FRF

Ioan Horoba, preşedintele echipei Gaz Metan Mediaş, a anunțat luni, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că alegerile pentru președinția Federației vor avea loc la 5 martie 2014.

"S-a stabilit în Comitetul Executiv ca în data de 5 martie să fie alegerile pentru preşedinţie", a declarat Ioan Horoba, citat de Mediafax.

Acesta a adăugat că din informaţiile pe care le deţine nu s-a depus încă nicio candidatură pentru şefia FRF. "Nu ştiu cine va veni la conducere. Deocamdată, la ora asta, eu nu ştiu să fie înregistrată vreo candidatură oficială în Comitetul Executiv", a mai spus conducătorul de la Gaz Metan. Până în prezent, pentru alegerile de la FRF şi-au anunţat candidatura fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor - Vasile Avram, preşedintele Federației Române și a celei Europene de Minifotbal - Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a transmis că nu îşi doreşte un nou mandat în fruntea instituţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel