Campionatul European de Atletism U18 a fost anulat din cauza pandemiei

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

European Athletics, forul international al atletismului mondial, a anunțat la finalul acestei săptămâni că a anulat Campionatul European pentru juniori 2 (U18), care urma să aibă loc în perioada 26-29 august 2021, în Italia, la Rieti.

Programată inițial pentru luna iulie a anului 2020, competiția din Italia a fost amânată, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru perioada 26-29 august 2021. Numai că, din cauza aceleiași pandemii, organizatorii au decis anularea competiției ajunsă la ediția a treia.

Decizia a fost luată în comun de Comitetul Local de Organizare, Municipalitatea Rieti, Federația Italiană de Atletism și European Athletics.

„Suntem, desigur, foarte dezamăgiți că nu putem oferi această competiție pentru sportivii U18 în 2021, dar vrem să mulțumim Comitetului Local de Organizare Rieti 2021 și Federației Italiene de Atletism pentru munca depusă în încercarea de a derula acest eveniment, ca o provocare, în aceste circumstanțe excepționale", a declarat președintele interimar al European Athletics, Dobromir Karamarinov, potrivit Mediafax.

Următoarea ediție a Campionatului European de Atletism pentru juniori 2 (U18) este programată pentru perioada 4-7 iulie, 2022, la Ierusalim (Israel).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel