Cameron Diaz spune de ce nu vrea copii

 Spre deosebire de mulți dintre prietenii ei de la Hollywood, Cameron Diaz nu s-a măritat până acum și nici nu a făcut copii. Așadar, nu vă așteptați că ea să tânjească după aceste lucruri acum. Actrița și-a deschis sufletul în fața presei, mai precis pentru revistă Esquire, vorbind despre motivul de a avea un copil încă de tânără, despre cum se simte la vârstă de 40 de ani și despre cum a fost atunci când s-a dezbrăcat pentru prima dată în fața camerelor, pentru următorul ei film: Sex Tape.

 "Atunci când ai un copil, ai mult de muncă. Să mai ai grijă de cineva, în afară de tine: nu am considerat că este cazul până acum. Acest lucru a făcut ca totul să fie mai simplu pentru mine. Să ai un copil înseamnă să ai grijă de el toată ziua, cel puțin până la 18 ani. Să nu am un copil a făcut ca lucrurile să meargă bine din punct de vedere profesional. Dar asta nu înseamnă că a fost o decizie ușoară. Îmi place să protejez oamenii, dar nu cred că am fost făcută că să fiu mamă. Asta este. Nu înseamnă că uneori nu îmi este greu. Dar sunt ce sunt. Lucrez la modul meu de a fi. În prezent, cred că totul e bine pentru mine. Am făcut foarte multe în viață. Și nu-mi mai pasă.

Citește și: Cameron Diaz a cumpărat marijuana de la Snoop Dog

Ce spune vedeta despre  vârsta de 40 de ani

"Îmi place să am 40 de ani. Iubesc acest lucru. Foarte multe lucruri neplăcute dispar. Frica, în general. Este cea mai bună vârstă. E momentul în care orice femeie știe cum sunt lucrurile în viață și nu-i mai pasă. Pur și simplu încetezi să mai simți frica. Nu-ți mai faci griji despre ce cred bărbații. Nu te mai gândești că timpul înregistrează toate greșelile."

Despre faptul că s-a dezbrăcat pentru filmările de la Sex Tape, Cameron Diaz spune că:  "E o premieră pentru mine. Dar Jason Segel se dezbrăca, de asemenea. Este doar o parte din rol. Așa că am făcut-o. Adică vreau să spun că vezi totul."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel