Calvin Harris regretă comportamentul avut după despărțirea de Taylor Swift

Calvin Harris a declarat public că regretă modul în care s-a comportat după despărțirea de cântăreața Taylor Swift. Cei doi s-au despărțit în iulie anul trecut.

DJ-ul nu a reacționat tocmai bine când Taylor Swift a declarat că hit-ul lui cu Rihanna "This is what you came for" este compus de ea. "M-am simțit atacat când a spus asta și am vrut să mă apăr", a mărturisit artistul. 

"A fost greu când am văzut că o parte intimă a vieții mele s-a transformat în subiect public. Finalul relației a fost mai mediatizat decât relația în sine", a declarat Calvin Harris într-un interviu acordat pentru GQ Magazine. DJ-ul spune că după desparțire a cedat presiunii publice și a postat pe Twitter câteva mesaje critice la adresa artistei pe care acum le regretă.

Relația dintre Calvin Harris și Taylor Swift a fost oficializată în februarie 2015 și s-a încheiat în luna mai, anul trecut, dj-ul fiind cel care a pus punct relației. 

O nouă relație

După despărțirea de Calvin Harris, cântăreața Taylor Swift a început o relație cu actorul Tom Hiddleston, care s-a încheiat după 3 luni, la scurt timp cunoscându-l pe actorul britanic Joe Alwyn. O persoană apropiată celor doi a declarat că relația dintre Taylor și Joe "este foarte serioasă", informează HELLO! Magazine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel