Călin Geambașu, ultimele dezvăluiri despre relația cu tatăl său

Călin Geambașu a făcut dezvăluiri despre relația cu tatăl său, Petre Geambașu. Cum a ieșit întâlnirea de Crăciun.

După întreaga agitație din familia Geambașu, Călin a încercat o împăcare cu tatăl său, Petre, împăcare care nu a prea reușit.

"A reușit parțial pot să spun, cu încercarea mea de apropiere cu tatăl meu. Îl știam în spital, îmi pare rău că am aflat din presă lucrul acesta și nu de la el. Îl știam în spital și l-am sunat. Am pus mâna pe telefon, mi-am ascultat mai mulți prieteni care m-au îndemnat să o fac și atunci am zis ok și am făcut-o din toată inima. L-am simțit bine, mi-a răspuns la fel de bine, ba chiar îmi spusese că mă visase frumos și că se ruga la Dumnezeu să-l sun și așa s-a și întâmplat. Numai că după câteva zile parcă ceva s-a schimbat fără ca noi să facem nimic și a avut brusc o altă poziție", a declarat Călin Geambașu, în direct, la Antena 3. 

A rămas să se vadă de Crăciun. "I-am spus: Tati, hai doar să ne vedem"

"Când în urma telefonului pe care i l-am dat era internat în spital, rămăsese doar atât zic: tati, hai doar să ne vedem, să vezi că tot ce ți-ai construit cu greșit așa, în timp, în ani, ți-ai construit pe credințe false. Ai încurcat cronologic niște lucruri și în baza a ceea ce tu ai încurcat din păcate, ți-ai alterat sufletește amintiri, care sunt amintiri prețioase, care fac parte din noi. Bucură-te că lucurile nu sunt așa cum le crezi tu și sunt chiar foarte bine, hai doar să ți le arăt. Și a rămas să vină Crăciunul și să ne vedem. L-am sunat. Copilul meu era foarte bucuros că ne vedem cu el", a mai spus el.

I-a cerut un singur lucru

"În ziua aia i-am cerut un singur lucru, poate e greșeala mea, dar așa stau lucrurile. Am cerut să o putem evita cumva pe soția lui, pe mama mea biologică, cu care nu mai vorbesc din 2013, în urma foarte multor rele pe care mi le-a făcut, intolerabile. Ba mai mult, chiar acum o lună de zile mi-a atacat copilul în incinta școlii. S-a dus peste el cu acuzații false. L-au făcut pe copil să plângă în școală. Nu am cerut să o înlăture, am zis doar să pot cumva să o evit, așa cum am funcționat ani de zile, din 2013 până în 2017. Deci se poate să funcționăm și cu această relație disfuncțională între mine și soția lui", a adăugat Călin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel