Călin Geambașu o acuză pe fosta iubită: A vrut bani nemunciți. Locuiește în apartamentul părinților mei

Sursa foto: Facebook Călin Geambașu
Sursa foto: Facebook Călin Geambașu

Călin Geambașu a făcut mai multe declarații privind scandalul cu Angelica Cadar, fosta sa iubită.

"Îmi propusesem să nu discut public despre lipsa de responsabilitate a logodnicei mele, Angi San, Micuța Kamikaze, însă articolele din presă care vorbesc despre neplata obligațiilor ei legale mă pun în situația de a răspunde, pentru a se înțelege situația actuală, după ce a fost în detaliu anchetată și judecată. Executarea silită este de mai multe luni în derulare, dar nu am făcut nimic public până la apariția în presă a soluției judecătorești. Etapa executării silite de acum este un efect al nerespectării hotărârii judecătorești din procesul pe care Angelica Cadar mi l-a intentat și pe care l-a pierdut în toate fazele procesuale posibile", a povestit Călin Geambașu pentru click.ro.

"A vrut bani nemunciți și să-i întrețin familia"

 

"A vrut bani nemunciți și să-i întrețin în continuare familia extinsă unde nimeni nu avea serviciu, plus alți 3 copii minori? Instanța a decis: are de dat bani, ca minim semn de asumare maternă. Le-am dus pe toate singur și îi mulțumesc Lui Dumnezeu și copilului meu pentru înțelepciune, răbdare și iubirea profundă de care a dat dovadă, iubire manifestată în echilibru față de ambii părinți. În apel/recurs nu a cerut nimic pentru copil, deși chipurile acela era pretextul procesului.

A cerut doar aspecte materiale. Prin executare, doar este ajutată să respecte legea în favoarea copilului, după prejudicii mari ce ne-a cauzat. Judecătorii au avut acces la toate probele ce au subliniat nevinovăția mea constantă și se pare că au apreciat la unison conduita mea umană. Îi asigur că voi continua respectând votul lor de încredere, ca și până acum", a mai spus artistul.

"Am continuat să mergem în vacanțe"

 

"Deși Angelica Cadar, Micuța Kamikaze, a pierdut toate atacurile juridice asupra mea și a sensului vieții fiului meu, eu am continuat și pe parcursul procesului și al plângerilor false pe care mi le făcea (toate clasate - adică, nu există faptele reclamate) să o ajut cu tot ce a avut nevoie. Am continuat să mergem în vacanțe, să îi cumpăr diferite lucruri de care avea nevoie și să păstrez o relație frumoasă, benefică oricărui om.

Doar ieșirile ei teatrale întrerupeau bunul mers al vieții noastre. Și-a retras și atacul mediatic pe care l-a declanșat de ciudă că a pierdut procesul și tot nu o luam de soție... eu nu funcționez prin japcă și intimidare. Toate aceste trucaje i-au fost demontate sistematic, prin lege și acțiuni firești și toți cei care i-au alimentat deruta abuzând de fragilitatea ei emoțională sunt vinovați mai mult decât este ea. Unii au făcut-o, obținând chiar interese materiale!", a spus Călin Geambașu.

"Locuiește în apartamentul părinților mei"

 

"În prezent, locuiește în apartamentul părinților mei, îmi folosește laptopul personal și îmi conduce mașina proprie. Astfel de discrepanțe radicale între reclamații și realități firești au frapat toate Instituțiile pe care Angelica Cadar le-a angrenat în derapajul ei mediatic și legal. Mii de imagini cu noi dansând sau îmbrățișați, mergând la piscine sau restaurante, pe litoral sau la munte, s-au plasat în totală antiteză cu ceea ce reclama fals Micuța Kamikaze... Mii! Toate în paralel. Două lumi!", a mai spus artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel