Cadou de nuntă. Angelina Jolie a cumpărat pentru Brad Pitt un ceas de 3 milioane de dolari

Angelina Jolie a cumpărat un cadou de nuntă inedit pentru soţul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elveţian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, scrie dailymail.co.uk.

Ceasul este un model 1952 Patek Philippe placat cu platină, cu un design realizat de unul dintre cei mai renumiţi şi mai respectaţi ceasornicari elveţieni.

Gestul romantic al Angelinei Jolie a devenit cunoscut abia după ce un prieten al vedetei americane a dus acel ceas pentru a fi gravat într-un magazin de bijuterii din Malta, unde cei doi actori filmează în această perioadă pentru noul lor lungmetraj, "By The Sea".

Ceasul a fost gravat cu inscripţia "Pentru Roly de la Nessa" - acestea fiind numele celor două personaje pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt le interpretează în film.

George Farrugia, bijutierul care a gravat ceasul, a declarat pentru tabloidul britanic Daily Mirror: "Eu am gravat inscripţia pe ceas. Era un cadou pentru Brad şi era unul foarte rar. Şi da, era foarte scump. Nu am fost nervos în legătură cu acea procedură, pentru că ştiam deja că puteam să o execut perfect".

Potrivit Daily Mail, ceasul de 3 milioane de dolari reprezintă doar "o picătură în oceanul" averilor celor două vedete americane. Averea lui Brad Pitt este estimată la 240 de milioane de dolari, iar averea Angelinei Jolie, la 145 de milioane de dolari.

Angelina Jolie şi Brad Pitt filmează în prezent drama cu accente romantice "By The Sea", în Malta. Acest film, scris şi regizat de Angelina Jolie, reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005.

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie și Brad Pitt, lună de miere în Malta. Foto

Cei doi actori s-au căsătorit în august îşi petrec luna de miere alături de cei şase copii ai lor, în arhipelagul maltez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel