Cabral: Show-ul a fost pâine pe unt. Mai greu cu micționatul

Cabral postează pe blogul personal o fantezie sadică, dar bine scrisă, despre scandalul de la concertul lui Robbie Williams. Textul ”Adevărul despre oribila dublă crimă de la concertul lui Robbie Williams” pleacă de la dezastrul aprovizionăriii cu apă, bere și sucuri în Piața Constituției, pe durata concertului.

Cabral imaginează un ”reportaj” despre linșajul a doi vânzători, o fată și un băiat, care au luat o pauză de țigară, în timpul serviciului. Mulțimea furioasă i-a călcat în picioare, apoi a fugit după apă.

Un prim pantof care i-a spart băiatului arcada a fost semnalul, scrie Cabral pe blogul personal.

”Mulțimea dezlănțuită a erupt. Oamenii s-au descălțat ca la un semn și cu încălțările în mână au rupt barierele de jandarmi, au aruncat cât colo dozatoarele de suc și s-au apucat să-l toace pe băiatul de la bere. O avalanșă de Converși, Adidași, Nike și Reebok, sandale de damă, bocanci de rocker și Crocs, balerini și ghete cu blană, ciocate de cowboy și șlapi de plajă s-au năpustit pe fiecare centimetru pătrat de piele a băiatului de la bere.

Linșajul a fost atât de violent încât pentru a-l identifica pe băiatul de la bere Poliția a trebuit să monteze la ieșirea de la concert covorașe speciale care să recolteze probe de pe tălpile încălțărilor.

Jandarmii au încercat să intervină dar n-a fost chip. Mulțimea era dezlănțuită, acum ochii turbați căutau o altă victimă.Și-atunci au văzut-o pe ea, pe colega băiatului de la bere.Era într-o parte, ascunsă după un munte de gunoaie, între cozile de la toatele publice, fuma o țigară!22 de băieți de la BGS au încercat s-o salveze dar n-a fost chip, terci au făcut-o”.

Trebuie să găsim apă! Fraților, căutați nordul!

”S-a dat alarma în toată piața, forțele de ordine au format un zid de apărare dar norocul a fost că a ieșit soarele de după Casa Poporului. Oamenii din gloată au privit cu ochi goi lumina galbenă, și-au trecut limba uscată peste buzele crăpate… câțiva au căzut sfârșiți, întinzând mâinile uscate către cer, cerșind, parcă, un strop de ploaie.

Apoi s-a auzit o voce puternică, vibrantă:

 Trebuie să găsim apă. Fraților, căutați nordul! Uitați-vă după mușchii de copac!

Și duși au fost, cu ochii uscați și limbile atârnând pe-afară, în căutarea a ceva umed.

Poliția i-a arestat câteva ore mai târziu, pluteau cu burțile în sus în fântânile arteziene de pe Splaiul Independenței…

În fundal se auzea I am fucking Robbie Williams and I am here to entertain you!

Soarele apunea liniștit…

p.s. Mi-a plăcut concertul la nebunie, ne-am distrat de minune. Mai greu cu apa, mai greu cu micționatul, dar show-ul a fost pâine cu unt!

Mai mult de-atât, mi s-a părut că lumea s-a distrat. Pe lângă noi se dansa, se cânta, se zâmbea… oameni frumoși!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel