Cabral, de ce nu-și arată copilul. "Încă e mutantă. Ne dăm interesanţi, amărâţii naibii"

Ema Apostu / 02 iul 2019 / 22:07 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cabral a vorbit despre motivul pentru care nu dorește încă să arate chipul fetiței sale, după ce a primit un val de critici.

"Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm şi ei copila, pentru că ne e ruşine cu ea Altă cucoană, deşteaptă tare şi ea, întreba cu un zâmbet insinuant, dar tâmp dacă aşteptăm să ne îmbogăţească vreo revistă care să-şi dorească să publice poza cu asta mică. O alta ne spunea înţepată că până şi Prinţul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până şi Prinţului, huo! Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care şi-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă.

Nu suntem şi nici nu vom fi vreodată miezul şăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neştiinţă. Nu ne-a interesat şi nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja... nu ţine nimeni copila la secret. Dar nici maimuţica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine. Doar că acum încă e mutantă / nu ne-a oferit nicio revistă milioane dă ieuro / ne dăm interesanţi, amărâţii naibii / ne credem superiori Prinţului / inserează orice altă chestie care arată ce naşpa suntem", a scris Cabral pe blogul lui.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27