Céline Dion este în doliu. René Angélil, soțul cântăreței a murit

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 73 de ani.

René Angélil a decedat în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului", iar familia acestuia a solicitat să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile.

René Angélil a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013. El a murit din cauza acestui tip de cancer, în timp ce se afla în casa sa, fiind totodată sub supravegherea unui medic.

În august 2015, Céline Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei, René Angélil, doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale.

[citeste si]

Céline Dion a spus că este foarte determinată să rămână puternică, pentru a fi alături de René până la capăt. "Poţi să ai genunchii care îţi tremură la final, dar, atunci când cineva pe care îl iubeşti se îmbolnăveşte şi are nevoie de ajutor, nu e timpul să plângi. După aceea, desigur. Dar nu încă", a adăugat cântăreaţa la momentul respectiv.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au avut împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani.

René Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre, care în prezent sunt adulţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel