Bursucu face compromisuri pentru familia sa în spatele camerelor. ”Plec vineri și mă întorc duminică seară”

Bursucu, matinalul de la Kanal D, dezvăluie cum arată viața sa, dincolo de zâmbetele de la TV. 

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, face senzație, la Kanal D, cu noua sa emisiune: "Dimineața cu noi". Prezentatorul TV a ieșit din proiectul „Teo Show”, pentru a porni o nouă aventură, alături de George Tănase și Viviana Sposub, scrie Spectacola

Dacă pe plan profesional lucrurile sunt tot mai înfloritoare, pe plan personal, Bursucu se poate mândri cu o familie superbă. Deși nu și-a oficializat relația, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de peste nouă ani, cu Andreea. Cei doi cresc împreună două fete, pe Anays, în vârstă de trei ani, și pe Alessia, în vârstă de 16 ani, care este fiica Andreei din prima căsătorie. Prezentatorul TV face naveta săptămânal între Constanța și București, pentru a petrece timp cu familia sa, dar fiind că emisiunea sa se difuzează zilnic, iar iubita sa conduce o afacere în Constanța. 

SPECTACOLA: Prezinți deja de câteva luni matinalul "Dimineața cu noi" de pe Kanal D. Cât de „de dimineață" începe ziua ta, de fapt?

Bursucu: Dimineață mea începe la ora 04.30, când nici măcar nu este dimineață, este încă noapte. Este o ora la care la care și păsările dorm. Am ieșit într-o dimineață afară și nici vântul nu bătea, dormea!

SPECTACOLA: Cum ți s-a schimbat stilul de viață, odată cu nouă emisiune?

Bursucu: Mă simt mai obosit, în rest nu s-a schimbat nimic. Dacă încerc să dorm după amiază, lumea mă sună, pentru că toți oamenii sunt activi, și atunci, în cele mai multe zile, stau treaz.

SPECTACOLA: Telespectatorii s-au obișnuit cu duo-ul Teo și Bursucu, probabil și voi v-ați obișnuit în această formulă. Cu ce gânduri ai plecat din formatul Teo Show? Care ar fi cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o în toți acești ani?

Bursucu: Având în vedere că a fost o propunere venită din partea managementului, am acceptat-o. Și eu și Teo (n.r. Trandafir) ne așteptam că va veni ziua în care probabil se va întâmplă această despărțire din punct de vedere profesional. În momentul asta nu regret nimic, este bine ca în viață să nu ai regrete. Este o nouă etapă în viață mea, asta nu exclude faptul că este posibil că într-o zi să lucrăm din nou împreună.

Ca lecție pe care am învățat-o în toți acești ani de televiziune, este să încerc să fiu mai bun în fiecare zi, să devin varianta mea cea mai bună.

SPECTACOLA: Faci echipă cu Viviana și George Tănase. Cum este în această nouă formulă? S-au auzit mai multe vorbe, cum că nu te-ai înțelege atât de bine cu colega ta de platou.

Bursucu: Eu și George (n.r. Tănase) ne-am apropiat foarte tare, am devenit foarte buni prieteni, am câștigat un prieten. Viviana (n.r. Sposub) este o tipă care își dorește să facă performanță, să crească, să învețe și ne înțelegem bine. Dar cu George mă înțeleg cel mai bine, suntem băieți, avem același tip de umor.

SPECTACOLA: Te ocupi și de „Roată Norocului". Ce loc mai are dansul în viața ta, cu programul acesta atât de încărcat?

Bursucu: Nu mă ocup de "Roată Norocului", fac performanță la cârma acestei emisiuni. Echipa este cea care se ocupă de ceea ce se întâmplă în această emisiune, eu sunt acolo să arăt ce muncește echipa. Dansul are un loc special în viața mea și așa va rămâne și de câte ori am oportunitatea dansez cu drag. Este adevărat că nu mai fac dans de performanță, ci doar evenimente private. De zece ani, însă, sunt în fiecare vara la "Aqua magic" unde dansez și mă distrez cu oamenii care vin în vacanță. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel