Bryan Singer va plăti 150.000 de dolari pentru a soluţiona un denunţ de viol

[] []

13 iun 2019 / 17:09
Salveaza PDF Comentarii

Regizorul american Bryan Singer va plăti 150.000 de dolari pentru a pune capăt unui denunţ în care era acuzat de un presupus viol asupra unui minor, potrivit site-ului se specialitate Variety citat joi de EFE.

Reclamantul, Cesar Sánchez Guzmán, l-a acuzat în decembrie 2017 pe Singer că l-a violat pe un iaht, în 2003, când avea 17 ani. Potrivit mărturiei sale, regizorul l-a obligat să-i facă sex oral şi să întreţină relaţii sexuale. Ulterior Singer i-a spus tânărului că îl poate ajuta să intre în industrie ca actor, dacă nu va spune nimic despre cele petrecute.

'I-a spus lui Cesar că nu îl va crede nimeni dacă va povesti cele întâmplate şi că va angaja oameni capabili să-i distrugă reputaţia', se arată în denunţ. Andrew Brettler, avocat al regizorului, a subliniat într-un comunicat că va continua să-l apere pe Singer care este nevinovat şi că achitarea celor 150.000 de dolari este pur şi simplu 'o decizie de afaceri' pentru a evita costurile unui proces cu reclamantul, care s-a declarat în faliment în 2014. Cineastul a fost acuzat în repetate rânduri că a agresat sexual persoane minore.

Singer a fost concediat de la cârma ultimului său film, 'Bohemian Rhapsody' (2018), pentru confruntări şi rele tratamente cu echipa, iar filmul a fost până la urmă realizat de Dexter Fletcher. Brian Singer avea în vedere să regizeze filmul 'Red Sonja', însă proiectul nu a fost până la urmă finalizat. Filmografia lui Singer include titluri de succes, precum 'The Usual Suspects' (1995), 'X-Men' (2000) sau 'Superman Returns' (2006), scrie Agerpres.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23