Britney Spears, situație dramatică. Nevoită să renunțe

Britney Spears, situație dramatică. Nevoită să renunțe
Britney Spears, situație dramatică. Nevoită să renunțe

Britney Spears renunţă la carieră pentru o perioadă nedeterminată pentru a fi alături de tatăl ei, aflat în convalescenţă.

Britney Spears a decis să renunţe pentru o perioadă nedeterminată la cariera sa artistică pentru a fi alături de tatăl ei, într-o perioadă în care acesta se află în convalescenţă după o afecţiune gravă, informează vineri Press Association. Celebra cântăreaţă pop a spus că doreşte să îi sprijine pe membrii familiei sale, întrucât şi aceştia au sprijinit-o întotdeauna.

Ea a dezvăluit că a decis să îşi amâne turneul în sistem de rezidenţă intitulat 'Britney: Domination', pe care urma să îl susţină în Las Vegas. Vedeta le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul lor în perioada în care tatăl ei a fost bolnav. Jamie Spears, tatăl cântăreţei americane, a suferit o ruptură de colon şi a fost supus unei complicate operaţii chirurgicale în Las Vegas. După 28 de zile petrecute în spital, el a fost externat şi în prezent îşi petrece convalescenţa la domiciliu.

Citește și: Concerte 2019 - Lista completă a starurilor ce vor cânta în România

Așteaptă o recuperare completă

De asemenea, Britney Spears a anunţat că îşi amână toate angajamentele sale oficiale în perioada în care va rămâne alături de tatăl ei. Medicii se aşteaptă ca tatăl vedetei americane să beneficieze de o recuperare completă. Reprezentanţii cântăreţei Britney Spears au precizat că fanii care se află în posesia unor bilete pentru show-urile afectate de decizia vedetei pop vor beneficia de o achitare integrală a contravalorii acestora.

”Apreciez rugăciunile și sprijinul acordat familiei mele în această perioadă. Mulțumesc și vă iubesc pe toți ... mereu.” se încheie mesajul lui Britney Spears pe Facebook, ăntr-o postare însoțită de o poză de familie, din copilăria sa.

Citește și: Britney Spears, donații pentru copiii bolnavi de cancer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel