Britney Spears a pierdut sarcina

Foto: Facebook, Britney Spears
Foto: Facebook, Britney Spears

Britney Spears a anunțat că a suferit un avort spontan. 

Cântăreața a împărtășit sâmbătă după-amiază vestea evoluției tragice a sarcinii sale printr-un anunț semnat de ea și de logodnicul ei, Sam Asghari, și postat pe Instagram.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că am pierdut copilul nostru miraculos la începutul sarcinii”, a scris Britney Spears.

„Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până când sarcina ar fi fost evoluată. Cu toate acestea, am fost prea entuziasmați să împărtășim vestea bună”, a mai spus artista.

Britney a mai spus că dragostea dintre ea și logodnicul ei, Sam Asghari este puterea care îi face să poată merge mai departe după această tragedie.

„Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa noastră familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul. Vă rugăm să ne păstrați intimitatea în acest moment dificil”, a mai scris artista.

Britney Spears împărtășise anunțul privind sarcina sa în luna aprilie, scrie Mediafax.

Britney Spears a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia

Britney Spears, care de curând a făcut marele anunţ că este însărcinată la 40 de ani, mai are încă oveste-bombă pentru fani: va scoate un volum de memorii. A început deja să scrie la el.

Cântăreaţa Britney Spears a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia, confirmând astfel mai multe articole apărute în presa americană potrivit cărora vedeta muzicii pop intenţionează să publice un volum de memorii, informează BBC. Artista a făcut marea dezvăluire într-un mesaj publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram. Britney a spus că volumul de memorii va descrie o serie de evenimente dureroase din viaţa ei. „Scriu o carte în această perioadă şi este chiar un proces vindecător şi terapeutic. De asemenea, este greu să aduc evenimente din trecut înapoi în viaţa mea. Nu am putut niciodată până acum să vorbesc în mod deschis despre ele. Ştiu că sună copilăresc, dar eram extrem de tânără când acele evenimente s-au produs”, a dezvăluit artista americană în acel mesaj online. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel