Brigitte și Pastramă, nuntă. Oana Zăvoranu: M-am oripilat. Cum să nu vă știu, sărăciilor?

Ema Apostu / 09 iul 2019 / 11:01 Salveaza PDF Comentarii

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în weekend, iar nunta celor doi nu a scăpat de criticile celor din jur. Oana Zăvoranu a reacționat pe Facebook, transmițând un mesaj acid.

„M-am uitat și eu la tv, (după mai bine de două luni, cine m-o fi pus nu știu) și m-am oripilat văzând ce subiecte de maximă și neprețuită importanță au abordat toți. Nunta jalnică cu iz de cămin cultural (...) Și ce am văzut prin jur au fost numai urâte cu alură de travestiți de Cambogia. Doamne ferește, câtă sluțenie pentru o amărâtă de audiență, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac. Am ajuns la concluzia certă, că trăim niște vremuri, în care, în mod voit ne sunt inoculate (...).

Numai travestite, cămătari, pleavă de cea mai joasă speță, ca să îndobitocească creiere pe bandă. Nuuuuu ai cum... nu ai cum să îmi dai de dimineață până seara numai concurenți ținuți captivi în niște case (pe fix toate posturile tv), care nu fac nimic altceva decât să bată câmpii a pagubă, și să devină, cică, din niște particulari fără haz, aceste 'vedete care mâine - poimâine se întâlnesc pe culoarele tv cu mine și mă întreabă dacă nu îi știu. Păi cum să nu vă știu sărăciilor?", a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25