Ce îi dorește Brigitte Sfăt lui Ilie Năstase! “O femeie demnă…”

[] []

10 aug 2018 / 12:49
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

După ce s-au jignit public, s-au manifestat în stradă, în văzul lumii, și și-au trimis mesaje cu subînțeles, Brigitte Sfăt, încă soția celebrului Ilie Năstase, a revenit la sentimente mai bune. 

Și-a anunțat despărțirea de marele tenisman, a plecat într-o vacanță în Turcia cu noul iubit și l-a acuzat că a intrat în casa ei din Pipera, de unde i-a extras mai multe bunuri de valoare pe care i le-a cumpărat în timpul căsniciei, iar acum Brigitte șochează din nou. Îl numește pe Năstase “Regele” ei, spune într-un mesaj recent postat pe Facebook că nu este demnă de el și își cere scuze că l-a târât într-un scandal mediatic și i-a lezat imaginea. Îl vrea oare înapoi?

 (oar_w460)

“Dragul meu Ilie,

Vreau să îmi cer scuze pentru tot scandalul mediatic în care te-am târât în ultimul an. Îmi pare foarte rău că nu am reușit să mă ridic niciodată la așteptările prietenilor tăi, și că oricât m-am chinuit în ăștia opt ani să demonstrez că te merit, nu am făcut altceva decât să îți distrug imaginea...În ultimul timp am realizat din ce în ce mai mult că sunt clase sociale în care aparținem sau pur și simplu NU...Tu ești o stea nepieritoare, timpul a făcut să-mi dau seama că nu sunt demnă de a sta lângă tine...Sper din suflet că Dumnezeu să pună lângă tine o femeie cu adevărat demnă de acest loc ????.Voi fi mereu mândră că m-ai primit în viața ta. Să știi că din dreapta ta, viața a părut un adevărat miraj.☺️ Tu ești și vei rămâne Regele”, a scris azi Brigitte pe contul ei oficial de socializare.

  Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24