Brigitte Sfăt, la Teo, în lacrimi. Ce a spus despre Ilie Năstase

Brigitte Sfăt, în platoul emisiunii "Teo Show", a făcut dezvăluiri dureroase despre viaţa sa.

"Am avut un moment în viață în care mi-am văzut moartea cu ochii. Am ajuns la spital cu hematom pe splină și fisură pe craniu. Citeam biblia, iar el s-a retras și eu am fugit în picioarele goale. Apoi m-am pocăit și l-am cunoscut pe Iisus.

Nu sunt fericită. Nu mai caut nimic. Eu nu sunt căsătorită cu Ilie în fața lui Dumnezeu. Problemele au culminat când Ilie a iubit alte femei și când am ajuns pe un pat de spital din Austria singură crezând că am cancer și n-a fost nimeni lângă mine.

Problema mea nu a fost doar că am fost înșelată. Am devenit frustrată pentru că aveam 8 kg în plus în corp pentru că aveam trei tumori. Erau 60% șanse să fie maligne. Prietenii lui spuneau că vreau să-l țin lângă mine prin o boală falsă. M-am pus în genunchi și m-am rugat la Dumnezeu să fiu iubită ca să mă mai simt femeie din nou.

[citeste si]

Am început să trăiesc pentru mine. Mi-am dat seama că dacă eu sunt fericită, cei din jurul meu vor fi și ei fericiți. Eu pur și simplu am stat foarte mult și m-am gândit care este diferența între iubire și a pierde", a spus Brigitte Sfăt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel