Brigitte, replică pentru Magda Vasiliu, după criticile dure: Cazi în penibil!

Ema Apostu / 01 iul 2019 / 22:27 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Brigitte i-a dat replica prezentatoarei tv Magda Vasiliu după ce aceasta a criticat-o dur.

"Dragă Magda Vasiliu, eu, Brigitte Pastramă, pe care o consideri penibilă, nu am împrumutat niciodată rochii de nici unde, pentru nici un eveniment monden, și-mi plac enorm de mult evenimentele cu ștaif. Și eu, si sotul meu ne permitem să ne îmbrăcăm și încălțăm și chiar să organizăm o nunt[ de peste 100.000 €. Uneori opulența chiar nu este falsă, așa cum crezi. Și poate proștii ăia asa cum ne numești au terminat și o facultate, gen dreptul – Florin sau vreo două - eu... Îți sugerez înainte să arunci cu apelative gratuite să te documentezi măcar puțin. Deoarece este posibil uneori să cazi chiar tu în penibil', a scris Brigitte Pastramă pe Facebook.

Vezi și: Mama ispitei Irina, de la "Insula Iubirii', șoc, după ce a aflat că participă la emisiune: "A făcut stop cardiac"

"Hai în apă, fă!". Magda Vasiliu: Oamenii ăștia chiar există

 

"Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!" Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului (n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță... Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de TV. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost... Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd.... Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro... Eu urmăream în stare de șoc.

Și am văzut multe de a lungul timpului... Continuam să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există"... cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali... Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun "oamenii ăștia chiar există"... Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea... sunt ok. Până la meciul de mâine nu mă mai uit la tv . Asta că să fiu sigură că nu pățesc nimic și pot vedea liniștită România-Germania....Dar, oamenii chiar există...", a comentat Magda Vasiliu.

Vezi și: Randi, mărturisire surprinzătoare: Acum nu aş lua de nevastă o fată de 16 ani, deși...


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24