Brigitte, în vizită la socri: Nu am fost judecată

Brigitte Năstase a fost în vizită la familia iubitului său, pe care i-a văzut pentru prima dată. Iar impresia pe care aceștia i-au lăsat-o a fost una bună, din spusele brunetei.

"I-am cunoscut sora, mama şi bunica. Sunt oameni foarte ok. Oameni care sunt foarte respectaţi în acel oraş. Mama şi sora au funcţii importante, dar sunt oameni modeşti. Oameni care şi-au păstrat această modestie şi omenie, iar mulţi dacă ar avea joburile lor şi le-ar fi pierdut de mult. M-au primit foarte cald şi m-am simţit foarte bine alături de ei. M-am simţit plăcut şi nu am fost judecată. Am simţit că pot fi o familie pentru mine", a spus Brigitte.

De asemenea, în acest context, bruneta a recunoscut că și-ar mai dori un copil: "Îmi doresc şi mi-am dorit încă un copil de peste 10 ani de zile. M-a durut că nu am putut să fac un copil. Fostul meu soţ şi-a dorit abia în ultimul an, când totul se destrăma şi n-am vrut să cresc singură 3 copii. Rolul nostru, al femeilor, este să facem şi copii. Este important şi este o binecuvântare să dai naştere un copil", a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel