Brigitte, în vizită la socri: Nu am fost judecată

Ema Apostu / 31 oct 2018 / 09:19 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Brigitte Năstase a fost în vizită la familia iubitului său, pe care i-a văzut pentru prima dată. Iar impresia pe care aceștia i-au lăsat-o a fost una bună, din spusele brunetei.

"I-am cunoscut sora, mama şi bunica. Sunt oameni foarte ok. Oameni care sunt foarte respectaţi în acel oraş. Mama şi sora au funcţii importante, dar sunt oameni modeşti. Oameni care şi-au păstrat această modestie şi omenie, iar mulţi dacă ar avea joburile lor şi le-ar fi pierdut de mult. M-au primit foarte cald şi m-am simţit foarte bine alături de ei. M-am simţit plăcut şi nu am fost judecată. Am simţit că pot fi o familie pentru mine", a spus Brigitte.

De asemenea, în acest context, bruneta a recunoscut că și-ar mai dori un copil: "Îmi doresc şi mi-am dorit încă un copil de peste 10 ani de zile. M-a durut că nu am putut să fac un copil. Fostul meu soţ şi-a dorit abia în ultimul an, când totul se destrăma şi n-am vrut să cresc singură 3 copii. Rolul nostru, al femeilor, este să facem şi copii. Este important şi este o binecuvântare să dai naştere un copil", a continuat ea.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22